landsmann Creative Commons License 2009.08.26 0 0 656

Úgy néz ki, hogy ygógyítani nem lehet, csak szinten tartani. AZért nem oylan rossz az. Tudom, most ez így furcsán hangzik, d enem vagyok én mindig szarul. Szerencsére a gyógyszerektől hetekig, hónapokig "tünetmentes " vagyok. Az idegesség, extrém időjárásvbáltozás esetén azért észreveszem én, hogy nincs itt belül minden rendben teljesen, de nem olyan vészes. Szerencsére ezek az igazi rosszuzllétek, amikről korábban írtam, elmaradták már. Talán 2 éve volt legutóbb. Igaz, 4 éve lett diagnosztizálva, d enem akkor kezdődött. Ahogy vissza tudok emlékezni, oylan 10-12 éves koromtól voltak ezek a rosszullétek. Én nem mondtam senkinek, a szülőknek sem, így aztán senki sem tudott róla. Évente oylan 2-3 alkalommal jelentkezett, csak a gyakoriság száma az kezdett szaporodni. 2005-ben április végéig már 4-szer volt.

Gondolod tudok enni, amikor megmozdulni sem merek? :) De szerencsére ez csak alkalmanként pár órára koncentrálódik. De evés szóba sem jöhet amikor szarul vagyok.  Amikor tart a folyamatos "spicces" érzés, az nem zavar, simán tudok enni, meg minden. Észre sem veszik rajtam. Hoyg si vennék, amikor vagy 25 éven keresztül a poklok kínját nem vették észre?

A carotis ultrahang vizsgálat semmi extrém. Körülbelül 5-8 percig tart. A nyaki ütőeret egy ultrahangos fejjel (mint amiylet a terhességvizsgálathoz használank) vizsgálják meg. A nyakamat bekenték iylen síkosító zselével, aztán az ultrahangos fejjel az eret végig pásztázta mindkét oldalon. A doki közben egy monitoron nézi amit a készülék közvetít. Nem fájdalmas, és nem is tart sokáig. Mintha egy doboz gyufát végig húzgálnának az ember nyakának mindkét oldalán. Ennyi az egész.

Előzmény: Vivy22 (655)