Vivy22 Creative Commons License 2009.08.26 0 0 657
Hát.... ezért dorgálást érdemelsz, hogy kiskorodban nem szóltál senkinek a rosszullétekről. Lehet, ha akkor elmész dokihoz, most nem lenne semmi problémád. Persze utólag már könnyű okosnak lenni... :)
Aha, akkor csak sima ultrahang ez a carotis ultrahang. Az zavart össze, amit írtál, hogy műtéti úton lehet helyrehozni. :) valahogy úgy képzeltem, hogy a vizsgálat is "belülről" történik. Persze így utólag most én is okos vagyok, hiszen az ultrahang egyértelműen kívülről zajlik :) :)
Épp most kérdezte egy ismerősöm, hogy ilyen nyaki ultrahangot nem akarnak csinálni? Mondtam, hogy nem mondta a neurológus, de majd ha megyek reumatológiára, akkor ott megemlítem a dolgot. Bár azt nem ott kellene..... hol kell ? :) gondolom ehhez is kell valami beutaló, nem lehet csak úgy ultrahangot kérni.
Te voltál amúgy ezzel a szédüléses témával fül-orr-gégészeten ? Mert alapjában véve oda tartozik.. az egyensúlyérző rendszer.. de persze ezt csak mint laikus mondom, aki nem ért hozzá :D Én 1 héten belül megyek oda is, kíváncsi leszek, mit mond a doki...
Előzmény: landsmann (656)