landsmann Creative Commons License 2009.08.27 0 0 660

Rohadtul megfájdult a fejem. Mindent el kell követni a vásárlók kegyeiért. Mindenféle szaktudás és megfelelő szerszám nélkül egy villát kellett benyeleznem. A faragástól úgy megfájdult a fejem, hogy iylenre már régen volt példa. Még jó, hogy melóhelyen is tartok fejfájásra gyógyszert. Itthona  nyugalomban már enyhült a fejfájás, de azért még nem az igazi. Egy kicsit  a kézremegés is játszik, de majd ez is múlik a fejfájással. (remélem)

A masszírozást eddig nem volt alkalmam próbálgatni, talán majd most. Ja, egyébként meg fontosnak tartom a bőséges folyadékbevitelt. A folyadékhiányt elősorban az agy szenvedi meg. Ilyenkor a vér kezd besűrűsödni és kevésbé tudja megfelelő mennyiségű friss vérrel ellátni az agyat. Iylenkor jön a fejfájás, (szerintem nekem is ezért fájdult meg. Normál viszonyok között elegendő volt, de nagyobb fizikai erőkifejktéskor az izmokhoz szükséges több oxigén miatt az agyban kezdett kevés lenni, ezért megfájdult  a fejem) vérnyomáscsökkenés, majd ha folytatódik a folyadékhiány, akkor szédülés, hányinger, majd a súlyosabb idegrendszeri tünetek következnek.

Azt mondta a háziorvos, több folyadékot fogyasszak. Próbáltam, de 3 napoig bírtam a kínzást. Ha nem vagyok szomjas, képtelen vagyok inni, ráadásul félóránként, óráénként járkálni a wc-re, az meg már túlzás. Jó, persze a vesének is jobb lenne, minél több folyadék megy rajta keresztül, főleg így nyáron. De ha nem kívánom a folyadékot, akkor nem tudok inni. Próbáltam, hogy sűrűbben, d elkeveset igyak. Felér egy emberkínzással. Már valósággal undor fogott el ha megláttam az innivalót. Pedig tény, hogy akkor tényleg jobban éreztem magam. De akkor sem bírom. Később persze bevallotta a doktornő, hogy ő sem tuid többet inni, mint amennyit kíván. Ha tisztában van vele, akkor tőlem hogy várja el? :D

Előzmény: Vivy22 (659)