klsderm Creative Commons License 2009.08.29 0 0 2238
Tisztelt Forumozók!

ZSSU-nak:

A hajhagyma olyan szervecske, melyre a külső és belső hatások, az idő, öregedés egyaránt hatnak. Fiatalabb korban, ha folyamatosan kisebb inger éri, akár meg is erősödhet, például, aki táskát hord a suliban csak az egyik vállán, úgy ott erősebbé válhat a szőrzet. De ennek a fordítottja is előfordulhat, főleg idősebb korban, amikor a lábszáron a szorosan nadrággal borított részeken (vádli, térd) a szőr foltosan kikopik. Ezeket a folyamatokat a hajhagyma természetes öregedési szakaszainak tekintjük - fiatalabb korban az ingerlés növeszthet, idősebb korban sorvaszt. Ha valaki az egyik karján órát hord, ott sokszor erősebbé válik a szőrzet, ha leteszi, úgy hónapok múlva a kiindulási helyzet visszaáll. Ha ez idősebb korban következik be, ez akár végleges is maradhat.

A szőrtelenítéshez használt lézerek 5 mm-nél mélyebbre nem hatnak, ugyanakkor a nyirokcsomók nem tartalmaznak pigmentet, így e lézerek itt nem hatnak.

Kifejezetten jó hatással van a seprűvénák eltüntetésére a szőrmentesítés. A haemoglobin elnyelődési görbéje 700 nm-től emelkedik, és 1 000 nm után csökken, így a villanófény besugárzási tartománya (kb. 470-1 200 nm) lefedi ezt a részt. A rubin (694 nm) nem, az alexandrit (755 nm) egy kicsit, a dióda (900 nm körül) pedig kifejezetten elnyelődik. A páciens szőrtelenítésre jön, és a kisebb erek is eltűnhetnek. A villanófény pedig a maradvány pigmentációra is hatva, a régebbi barna foltokat halványítja. De például férfiak mellkas szőrtelenítésénél a régi aknés hegekre is nagyon pozitív hatással bír.

Nicky82-nek:

A lábszár 50, a comb 55 és a térd 10 ezer. Ezek együttesen a teljes lábra 110 ezer. A bikini vonal (20 ezer) az árlistámon külön szerepel, de ezt általában a páciens ingyen megkapja. A farpofa 30 ezer. Igazából nem szoktam „akciózni”, de aki rendszeresen jár hozzám, mindig kap jelentős kedvezményt. Aki egyszer megtisztel bizalmával, azt szeretném, hogy később is visszajöjjön, vagy ismerősének ajánljon. Ezt úgy érem el, ha minél több kezelést fizet, a kedvezmények is mindig nőnek. Ezekről a vizit alkalmával mindig beszélgetünk.

Hayabusa80-nak:

A kezelések végén piheszőr (nem szőke szőr) marad. Ezt semmilyen lézerrel, villanófénnyel nem lehet eltüntetni. Erre alkalmas az elektrolízis, a szálankénti kiégetés. Sajnos a bajusztájon csaknem mindig marad egy kis pihe szőr. Ez a legtöbb esetben nem feltűnő, csak nagyítóval látható.

Az emlékeztető kezelésekre igazából a hormonálisan befolyásolt területeknél (áll, bajusz, has csík) van szükség. Itt 1-3 évenként 1-1 kezelést adunk. Egy lábszárnál, bikininél 5-10 évente, vagy soha nem kell ismétlő kezelés.

A bikini vonal garancia azt jelenti, ha nem sikerül 4-6-8 kezelésre a szőrzet 80-95%-át eltüntetni, úgy utána ingyen kezelem az eredmény beteljesüléséig. A kiindulási állapotot az első kezelés előtt fotón rögzítjük. Bikini vonal garanciát szerencsére még nem kellett adnom, szemben például egy áll kezeléssel.

Lera79-nek:

A fényérzékenységet okozó gyógyszereknél nem teljes tiltás van, hanem az érzékenység tesztelése. Ilyenkor próbalövést nem 1-2 helyre, hanem több helyre tesszük fel és több időt várunk. Ez még sok mindentől is függ. Diane 35 mellett lehet és szoktunk szőrteleníteni.

Doroty76-nak:

Folyamatosan dolgozunk, de szőrteleníteni igazából akkor szerencsés, ha már kb. 3-4 hete nincs napozásnak megfelelő időjárás. Ez leginkább szeptember vége.

Kádárdr
Előzmény: zzsu (2237)