Eszti & Lizzi Creative Commons License 2009.09.01 0 0 132075

Sziasztok!

 

Ma sajnos elkezdődött a suli, és kiheverésképp vagy 2 és fél órát sétáltam lent Lizzivel hazaérkezésem után :D De annyira jóó volt!

Jött egy kisfiú meg a nagypapája biciklin a templomkertbe, aztán kicsit megálltak az árnyékban, én meg kihasználtam az alkalmat és megkérdeztem, hogy Lizzit odavihetném-e, hogy megszaglássza a bicikliket meg őket, hogy azért mégis jobban visszatérjen a bizalma. Mondták, hogy persze nyugodtan, a kissrác is nagyon aranyos volt. Lizzi kicsit félénk volt így, de erre számítottam is, de aztán tök hamar megszokta. Mi elkezdtünk beszélgetni, mondta a nagypapa, hogy örül is, hogy megálltunk, mert az unokája nagyon szégyenlős és jót tesz neki ez :D Szóval kölcsönös megsegítés volt :D Lizzinek nagyon szimpi volt a kisfiú meg a bácsit is megszaglászta, aztán meg szépen lefeküdt a közelembe pihenni. Úgyhogy meg volt a mai tréningünk :D

 

Jaj meg annyira örült, amikor hazaértem, úgyhogy ennek örömére ki is tisztítottam a fülecskéit :D

 

Viszont a kajás dolog még mindig nemsokat változott. Ma is lent rengetegszer ki kellett vennem a szájából valamit. Tisztára olyan érzésem volt, mintha még kicsi lenne. De mostmár legalább tényleg egy kis morgás sincs, hanem engedi, hogy kivegyem :) Csak azt nemtudom, hogy megélem-e azt, hogy végre ott hagyja a földön a dolgokat..

 

Amúgy mostmár az új fórumot fogjátok használni?