bout Creative Commons License 2009.09.13 0 0 11
Szia!

A HTC ugyan nem töri magát látványosan a Linux/Mac kompatibilitáson, de szerencsére a Linux oldal lassan megoldódni látszik, hála a közösségnek.
A Win7 problémát is sikerült már megoldania valakinek:
http://computelive.com/how-to-fix-htc-hero-sync-problem-in-windows-7/

Mac-en megy a tethering, ha ezt a programot használod:
Non-Root Dumb Android Tethering for Mac Users

A Lítiumos akksikat elvileg nem kell és nem is ajánlott csontra lemeríteni, így az biztos nem segítene a gyors merülési gondodon. Az is igaz, hogy a teljes kapacitást nem azonnal, hanem pár töltési ciklus után éri el.

Érdemes körülnézni, hogy milyen más alkalmazások és szolgáltatások futnak feleslegesen, mert azok bizony meríthetik az akksit. Pl. a GPS-t, a Wifi-t érdemes kikapcsolni, ha olyan helyen vagy, ahol nem elérhető, vagy nem akarod használni. A különböző automatikus frissítéseket (e-mail, Twitter, Weather, stb) is kapcsold ki, vagy vedd ritkábbra.
A Marketen van pár task manager program, én a Task Killert használom. Ez segít lelőni azokat az alkalmazásokat, amikre épp nincs szükséged és feleslegesen használják a procit, ezzel is merítve az akksit. Ha ez sem segít, akkor szerintem vidd vissza a telefont, hátha valami hardver problémája van.
Előzmény: buzassy (10)