dcarter4 Creative Commons License 2009.09.22 0 0 2242
A fájdalom attól függ, hogy csak fazont vagy teljes fazont szeretnél csináltatni. A fazon nagy része ugyanannyira fáj, mint bármely más terület. Viszont a nagyajkaknál nagyon durván fáj. Persze csak pár lövés kell oda, és hamar megvan.

Kibírható, és megéri a fájdalmat. Nem nagyon tudom mihez hasonlítani, pl. a gyantázás fájdalmától szerintem tök messze van. Ha voltál már esetleg elektrolízisen, ahhoz lehet hasonlítani.
A lézeresben az a jó, hogy ha végigszenvedted azt a pár percet (x kezelést), akkor utána sokáig sokkal kevesebb teendőd lesz a szőrtelenítéssel.

Teljesen sima nem lesz, bár engem most sem zavar már az a kevés, ami maradt, és én még csak 3 kezelésen voltam. Imádom, hogy ha megyek úszni, nem kell vele foglalkoznom, mert a bikinivonalon túl kb. 3-4 szál szőr maradt.
Azt nem tudom, hogy milyen a szexuális élmény, ha teljesen sima a fazon, mert olyan életemben nem volt. Szerintem nem az a kevés (maradék) szőr fogja jobbá vagy rosszabbá tenni. De akkor is könnyebb lesz akár krémmel, akár mással szedni, ha simát akarsz. És hosszabb ideig tart a gyengébb szőrnél a visszanövés, mint az erősebbnél. (Legalábbis én így vettem észre, de nem vagyok szakértő, csak tapasztalt. :-))
Előzmény: Cukorsivatag (2239)