thotrha Creative Commons License 2009.10.09 0 0 2549
Sziasztok!

Akkor én is beszámolnék a tapasztalatomról.
Július közepén kezdtem el használni a Bathmate készüléket, átlagban heti 6 alkalommal, alkalmanként 40 percig csináltam. Minden egyes használatnál szép nagyra megnőtt a péniszem, sőt még pár hétig ezzel együtt, súlyokat is akasztottam a péniszemre a gyakorlat után 30 percig. Ez így ment 2 hónapig, szeptember közepéig. Sajnos, semmiféle hosszanti növekedést nem tapasztaltam, csak az átmérője nőtt minimális 1-2 millimétert. Utána elkezdtem a már itt jól átbeszélt jelq módszert, naponta csináltam 45 percet egy hónapig, úgy ahogy azt kell. egy hónapos mérésem után semmiféle változás nem történt péniszem méretében. Természetesen, e munkálatokkal együtt szedtem c vitamin-t és amino arginin-t.
Ezek után nem tudom, hogy mi lehet a probléma azt illetően, hogy a péniszem nem változott semmit a 3 hónapos aktív pénisz igénybevétel során. Így, hogy nincs eredmény, kezdek kiábrándulni ebből az egészből. Nincs mi inspiráljon. Tényleg lelkiismeretesen csináltam mindent, de legalább lenne valami eredmény.
Amúgy a méretem: 16 / 4 cm.
Nem tudom, Nektek aki írta, hogy nőt, hogy nőhetett. Aki meg nem írt eredményt, annak szintén nem nőt, vagy lusta volt tovább folytatni? Mivel gondolom elújságolta volna a pozitív örömhírt. Ha arányaiban nézem, kevesebben vannak azok, akik azt írták vissza, hogy nőtt, mint akik nem írtak vissza semmi.
Szóval nem tudom hova tenni a dolgot, hogy tényleg nő e a pénisz.

Sziasztok