Manóbabó Creative Commons License 2009.10.13 0 0 1249

Szia Sünegér!

Tényleg érdemes vinni szúnyogrisasztót, mert előfordulnak. Mi is vittünk, és használtuk is, mert volt a szobánkban 1-2 szúnyog eltévedve. Egy kb 1,5 éves kisfiút láttam tele szúnyogcsípéssel a lábán, lábfején, karján, szerintem az szúnyog lehetett, a gyerekeket kifejezetten szereti.

 

Nem akartam elszomorítani senkit, de amikor mi voltunk  szeptember közepén hűvös volt a medence víze, de úszásra tökéletes. lehet érezni a különbséget, hogy a tenger melegebb, legalábbis mi akkor éreztük. Elképzelhető, hogy már októberben fűtik a medencéket. Van benti medence is,recepciónál balra, lent az alagsorban. Amikor ott voltunk nem üzemelt, mert felújították, akkor festették a falat, a medencében nem volt víz. de szerintem, nagy valószínűséggel, amikor Ti mentek már üzermelni fog.

Az animátor Edina mondta, hogy nyáron  főzezonban nagyon meleg a medence víze. Én sem bírom annyira a hőséget és a tömeget, ezért mi is mindig útószezonban szeptemberben szoktunk menni a tengerre nyaralni.

Nagyon kevesen voltak a parton már akkor. Nem is tudnám mi lenne főzezonban ott, hisz a partja elég keskeny. Ahoz képest, hogy nagyon nagy a szálloda (505 szobával, de perszer már ilyenkor, ha talán negyede foglal szobát).

 

Érezzétek jó magatokat és sok napsütéses órát kívánok Mindenkinek, akik még ezután mennek!

Ha van kérdés írjatok, szívesen válaszolok!

Üdv:

Manóbabó

Előzmény: Sünegér (1248)