Nicsinyo Creative Commons License 2009.10.18 0 0 146
Kedves Bagatur1,

Szòval megerôsited ennek a könyvnek hamisitvàny mivoltàt.
(szerinted az összes felsorolt forràsanyag sem igaz, vagy nem hiteles? Nem tudtam.)
Ilyen körülmények között azonban az ember odajut, hogy egyik alternativ történetiròban sem bizhat meg, s akkor mehet vissza a hivatalosokhoz, a wikipediàba..stb, s jobb ha megvàrja, hogy a vàltozàsok föntrôl induljanak el...
Aggodalomra egyébként nincs okod, mert 20 évvel ezelôtt, amikor ùgy tûnik volt a kezemben ez a könyv, akkor is csak beleolvastam, s màr azt is elfelejtettem. :-)

Ami meg az Afrikànsz-Segéd-soknevû olvtàrsnak szòlò személyes szavaimat illeti, nem kellett volna beleszòlnod. (kivéve ha te is ô vagy)
Ö tudja nagyon jòl, màr többször megirtam neki, hogy valahànyszor lenézô stilusban ir akàrkinek is, akkor nekem meg kell szòlalnom. Nem az én kedvem elvevésérôl volt itt szò (ritkàn is jövök ide, mert ennél létfontossàgùbb dolgokkal foglalkozom mostanàban), hanem ùgy àltalàban a fòrumon valò szereplésérôl. Nézzél körül egy kicsit a topikokban, meg fogod làtni, hogy hùz le mindenkit, aki esetleg màst mond mint ô.
A probléma nem az nàla, hogy jòhiszemûen felhivnà a tàjékozatlanabbak figyelmét valami dologra (ami szàmàra evidens), hanem az, amilyen mòdon teszi ezt.
Innen adòdik, hogy még ha többé-kevésbé igaznak tûnô adatot, tényt közöl is, én azt kételkedve fogadom. Nem kelti bennem egy bizalomra érdemes tudòs képét.
Irtam màr neki azt is, hogy hiàba a nagy tudàsa, ha az öncélù (dicsôséget, elismerést hajszolò), s nem közérdekû, szàmomra nem sokat ér. De hàt kit érdekel az én véleményem? Az sem zavar, ha senkit. Ha màr igy megszolitottàl, vàlaszoltam.
Ennyi az egész.