andy72 Creative Commons License 2009.10.19 0 0 169
A gyerekek olyan jól meg tudják különböztetni az élethelyzeteket, hogy pontosan úgy beszél, és úgy reagál(agresszió) az óvodában, a nyílt utcán, és még vendégségben is ahogy azt otthon látta , tanulta.Mivel a felnőtt a követendő példa minden esetben a gyerek számára, ezért az a minta a helyes, amit minden nap lát és tapasztal.
Az óvodában, miért szólunk rá, a gyerekre, ha csúnyán beszél?Miért van csúnya beszéd, ha a gyerek meg tudja különböztetni az élethelyzeteket?
A vendégségben miért irul-pirul az a szülő, akinek "rondán" beszél a gyereke-és aztán ahelyett,hogy beismerné, azt mondja, h biztos a szomszédtól, vagy az iskolatársától hallotta.-Ezt hívják köpönyegforgatásnak-Kicsit életszagú??
Amúgy nem a modern versekkel van bajom, de a közönségesség, soha nem képviselhet minőségi színvonalat..és még csak nem is aranyos.
A népdalok is általában a testiségről szólnak, na de akkor be az óvodába,iskolába Gangxta Zoleeval, éljen a vulgaritás!!!

Végül várom azok jelentkezését, akik az óvodában ,iskolában megtanítottak a gyerekekkel ilyen szövegezésű verseket(bevették a tantervbe), legfőképpen az indoklására lennék kíváncsi....