bout Creative Commons License 2009.10.31 0 0 103
Én sokat nem ismerek, a MoDaCo 2.8-as van most fent nekem. Ez elég stabil és gyors is. Pár extra is van benne (hangkeresés, névjegy szkenner, nagyított person widget, WaveSecure, Wifi Tether, stb.).

Particionálni csak akkor kell, ha külön swap partíción szeretnéd használni a Swappert és kell az ap2sd funkció is. Arra figyelj, hogy ha létrehozol egy swap partíciót, akkor meg kell csinálnod az ext3-at (vagy ext4-et) is másodiknak, csak harmadik lehet a swap.
Valamiért ugyanis, ha a ROM észreveszi, hogy van második partíció, akkor megpróbálja boot-kor átpakolni az app-okat rá és ha az épp a swap, akkor az szívás. Nekem egyszer emiatt kellett visszaállnom és újrakezdenem az egészet.

Apropó: a ROM telepítés előtt mindenképpen csinálj egy Nandroid backup-ot (recovery mode-ból), hogy vissza tudj állni, ha kell és persze az eredeti recovery image-ből is legyen mentésed (a Recovery Flasher tud ilyet).

Még egy dolog a particionálásról: elsősorban class 6, vagy jobb SD kártyával ugorj neki ilyesminek és még ennél is számíts rá, hogy elméletileg az intenzívebb használat miatt a kártya élettartama jelentősen csökken. Van, aki 1-2 évet tippel. Tehát sűrűn mentsd az SD-n lévő adatokat.
Előzmény: SzuMe (102)