kis_ákos Creative Commons License 2009.11.08 0 0 3878

az ösztönzés volt :D

 

Egyébként nem értek egyet amit az aláírásról mondasz. Mert vannak akik vágynak az aláírására de nem akarnak sorban állni órákat és vagy nincs idejük rá egész nap áldogálni.

 

Sok ismerősöm van akiknek vittem dedikált autógramkárátyát mert nem akart sorban állni vagy ugye nem volt ideje rá mert dolgozott.

 

Egy dedikált példány akkor is többet ér ha másért nem legalább a személyesség okán.

 

Én nagyon szerettem annak idején a Chicago Bullst mikor ment a szekerük még és nem tört el a kerék.

 

dollárokban mérték a kosaraskártyák értékét és egy dedikált felbecsülhetetlen volt legyen akár a legjelentéktelenebb játékos kézjegye is.

 

Nincs igazad hogy könnyen beszerezhető ákos kézjegye mivel nem találkozol vele minden nap egy évben egyszer ha egyáltalán hajlandó dedikálni órákat ücsörögni.

 

Ez a dedika is úgy volt hogy már a száját rágta hogy talán nem kéne de azért mégis mert nekünk örömet okoz találkozhatunk vele beszélgethetünk. Nyílván lekicsinyíted az aláírását mert neked már sok van nekem is van jópár de mindegyik egy emlék a vele való találkozásról így többlet értékkel bír nálam minden dedikált példány főleg ha mást is hozzá idézetet persze olyat amit én mondtam neki dehát az mindegy hiszeb nem lexikon ő hogy na mindenkire valami eszébe jusson.

 

Bezzeg ha Al Pacino-tól lenne aláírásom most nem ezt mondanád mert ő tengeren túl él nem találkozol vele csak úgy :)

 

Ez kézjegy értéke nem abban mérhető ki hol él. A személye határozza meg ki adja és főleg ő mit jelent neked.

 

A dvd-t azért akarom eladni mert nálam porosodik kevésnek érzem viszont az aki megveszi annak biztos fontos ha pénzt áldoz rá. De ahhoz drága volt hogy csak úgy odaadjam.