Szani01 Creative Commons License 2009.11.14 0 0 3320
Mesélek én is egy pár mondatot, mert voltam én is a koncerten:)
Egyébként 101 eurós jegyem volt (amiért 140 eurót kellett fizetni, egy licitálós oldalról szerezte nekem egy barátom.)
Szóval a koncert elképesztően nagyon-nagyon jó volt. Minden elképzelést felülmúlt. Amit eddig hallottam ilyen akusztikus koncertekről, az nem volt túl bíztató (főleg Bryan egyedül, néha Keith, vagy Gerry), de a korábbiakhoz képest Garry gyakorlatilag a számok 80%-ban játszott és azok a számok, amiket ketten játszottak egész különlegesen jól szóltak.
Az Into the fire az egyik kedven (ha nem "A" kedvenc) albumom és az eddigi 8 koncerten, amin voltam sosem sikerült egyetlen számot sem elcsípni belől, most rögtön 2-őt is hallottam. Háát. A szám a fülemig ért a Heat of the night alatt. Egész elképesztően szólt (Garry vette át az egyik gitár és a basszusgitár szerepét a zongorán - az a faszi egy zseni, amit később a Not Romeo Not Julietben művel, hááát...). Nagyon jó sikerült.
Egyébként Bryan rettenetesen jó hangulatban volt. Nagyon sokat sztorizott és rögtönzött (ami az akusztikus koncertek előtt már nagyon hiányzott a full band-es showk-ból). Időnként rázkódtam a röhögéstől. Vicces faszi:)
Ráadásul a közönség is nagyon topon volt (valószínűleg ilyen jegyárakat csak az igazi rajongók fizetnek ki:), ezért már az első perctől kedzve kifejezetten jó volt a hangulat, de a harmadik számra (Back to you) már mindenki talpon volt pedig ugye, csak ülőhelyek voltak. A közönség "felkészültségéről" csak annyit, hogy a When you're gone-nál az előttem álló 50-60 körül faszi a vokált!!!! énekelte:). A hangzás és setlist természetesen tökéletes volt, az akusztikus gitár gyönyörűen szólt.
Szóval ha bárki nem lenn biztos, hogy érdemes-e ennyi pénzt kiadni érte, annak azt tudom mondani, hogy ezzel a koncert iszonyatosan nagy élmény volt! :)

Egyébként jövőre folytatódik az akusztikus (Bare Bones) turné, de a hivatalos honlap szerint lesz elvéte egy-két full band-es koncert is.