stevebi Creative Commons License 2009.11.17 0 0 2863

"Olvasgass majd, ha sok szabadidőd van, és állapítsd meg, melyikünk a higgadtabb, nyugodtabb. (Az intellektualitásról már szót sem ejtek...)"

 

Sajnos volt szerencsém nem kevés beteges hsz-odba belefutni. Sok ballib őrült futkos a zindexen, de az egyik legsztupidabb te vagy, ezt sokszor bizonyítottad; pl. a Morvai fórumban alkotott memoárjaid örök időkre kitűzték a mérce legalsó fokát.

pároddal, l-wreek-el mindig őrült párost alakítottatok, a személyeskedés terén – ezt nyugodtan állíthatom – már-már legendásak vagytok.:DD

Az mindig adott a szerepnek egy finom bájt, hogy te ezt nyakatekert, se eleje-se vége, magyartalan körmondatokkal próbáltad összehozni, de legalább dolgoztál is vmit a normális polgári munka helyett. Ezek után az "idebüfizel" szót még egy kedves kis fricskának is vehetted volna, igazán nem akartam felkavarni amúgy is nehézkes gondolkodásodat.:D

Bevallom, ezek néha mulattatóak voltak, ám legtöbbször elég fárasztó volt a nehézfejű bölcselkedésed; de legalább a saját sikerednek tekinted azt, – ugyan fogalmad sincs arról, mit jelent az érvelés – hogy rothadt szagú személyeskedéssel megpróbáltad palástolni a totális tájékozatlanságodat.

 

 

"Felejtsük már el egymást, annál is inkább, mivel itt rádiókról kellene eszmét cserélni."

 

 

Mulatságos, ahogy erőlködve a nyugalom szobrát próbáltad formázni, közben már legalább harmadszor köszönsz el tőlem kissé szerencsétlenül.:))))

Igen, valóban offolunk -  köszönhetően neked – de azért hoztam neked egy on videot is, hogy szép legyen a napod és próbálj egy picit lenyugodni, mert mindig olyan ideges vagy fórumozás közben.

:pppp

 

http://www.youtube.com/watch?v=xi3WyFMeUGg

 

Előzmény: István007 (2852)