István007 Creative Commons License 2009.11.18 0 0 2875
Csak hogy ne rontsam el beteges játékaidat, meghallgattam a videót.
Túl sok kommentárt nem hinném, hogy fűzni kéne hozzá. A te nézőpontodból ilyen a világ, és totálisan meg vagy győződve "igazságodról". Komolyan, pont úgy, mintha létezne a világon egy olyan alapmű, amiben az áll, hogy "bármilyen felmerült probléma, társadalmi és szociális feszültség, megoldandó politikai válság esetén a nácizmust kedvelő szélsőjobb gondolkodásmódnak van elsőbbsége és igaza".
(Ez olyan, mint az egyes tömegközlekedési eszközökön olvasható szöveg, miszerint "vita esetén a menetirány szerinti bal oldalon lévő ablakokat kell lehúzni".
Szerencsére ilyesmi nem létezik, világnézetek és vélemények sokszínűsége, ütközése alakítja mindennapjainkat. Ciklusok jönnek-mennek, a választók a demokrácia játékszabályai szerint döntenek arról, hogy az önjelölt, magamutogató politikai képződmények közül ki "uralkodjon" felettük. Miután a döntés pl. 4 évente megszületik, úgy-ahogy viseljük a következményeket, esetleg szívunk, mint a torkos borz és elviseljük valahogy az igazságtalanságokat, hogy aztán -adoitt esetben- egy másik, lényegesen eltérő eszmeiségű hatalmat válasszunk.
Az ominózus klipben az előadó -lényegében- gyalázza az Indexet is. Kérdésem hozzád: akkor te mi a jóbüdösfrancokat keresel itt, miért nem boldogítod hittársaidat a szívednek kedves portálokon?
Felőlem elkötelezheted magad a betiltott Gárda mellett. Kedvenc pártjaidat éppen azért utálják sokan, mert nem tiszteli a fennálló törvényes rendet, Alkotmányt, mindent, ami a józan többségnek sérthetetlen. a videó "ajánlásával" nyíltan agitálsz a törvénytelenség mellett, és büszke is vagy rá. A bírósági ítéleteket akkor is végre kell hajtani, ha az valakinek nem tetszik: ez egy ilyen műfaj...
Ja, és living-wreck-kel rengeteg dologban egyetértek. Tény, hogy ő nyersebb, amolyan "ami a szívén, a száján" típus, de bátran állíthatom, hogy a lába nyomába nem érsz.
Tájékozatlanság? Ugyan miben? Persze lehet, hogy nem üldögélek itt éjjel-nappal, mint oly sokan és nem értesülök mindenről....
A magyartalan körmondatokról szóló megjegyzésedben pont annyi a tény, mint a többi közlésedben: nulla. Ha már ilyen jól elbeszélgetünk, szívesen tájékozódnék írói munkásságodról: mikor, milyen írásműveid jelentek meg folyóiratokban, heti- és havilapokban?
Nyugodjak le? Ezt kéri tőlem valaki, aki legszívesebben eltaposná és felkoncolná ellenségeit?
A Morvai-topic egyik hozzászólása a maga műfajában elég jól sikerült. Kevés "munkámra" vagyok büszke, az egy olyan volt. Segíthetnél, hogy ne kelljen sokáig keresnem...
Egy szó, mint száz: a Jobbik sosem lesz kormányon Magyarországon, törődj ebbe bele. A Boros-Bochkor-duó? Nekem is vegyes a véleményem, túlzónak találom ezt a hosszú önsajnáltatást a kolosszális, földi halandók millióinak elképzelhetetlen jövedelmekkel a zsebben -- viszont helyenként nem volt rossz a műsoruk, még akkor se, ha nem éljenezték a Gárdát...
Előzmény: stevebi (2863)