Gézoo Creative Commons License 2009.11.20 0 0 142
Szia Kedves Auróra!
"És ilyen lökéshullámokban is jelen kell lennie a mikro fotonoknak."

Bizonyára vannak benne, de ha jól gondolom, akkor a lökéshullám forrásából biztosan nem. Mert onnét éppen a mikro fotonok hiánya érkezik szinkronban a lökéshullám fotonjaival.
Hiszen, vagy mikro foton sugárzás, vagy a gyorsulással "sűrített" mikro fotonok egy-egy "nagy" fotonban.. A kettő együtt nem megy.

Logikailag azért nem, mert más gyorsulások tartoznak a más energiájú fotonokhoz. És miután a lökéshullám keletkezésekor érvényes gyorsulás más értékű, mint a "nyugalmi" gyorsulás, így más fotonokat termel az egyik, mint a másik.

Nos, én olyasmire gondolok, hogy az egyik fotonforrás mikro fotonjai létrehozzák az interferencia képet, de egy másik forrás fotonjaival "világítjuk meg" az interferenciatér elektronjait.

A Brown mozgásnál pedig arra, hogy ha elég irány szelektíven tudnánk elektromos térerősséget mérni, azaz a mikro foton áram forrásának irányát korrekten érzékelhetnénk, akkor az elektronok egy kisebb csoportjának, vagy akár egyetlen elektron mozgásának a nyomon követését el tudnánk végezni.
Ezzel a pálya anomáliák és a környezetükben lévő potenciális mikro foton források közötti összefüggést vizsgálhatnánk.
Előzmény: Aurora11 (141)