hellsing Creative Commons License 2009.11.21 0 0 3227
Kedveltem a Bumerángot, főleg, ha Boros nem volt ott. Legkésőbb 10:05-kor már az Petőfit hallgattam, mert ott van az én zeném. Különösebben nem sajnálom, hogy megszűnik a két langy takony adó, de...

Szóval Jeffrey Smulyan megsértődött, az Emmis kivonul a magyar piacról, a Slágernek annyi...

Hát kérem, ezt megint sikerült szépen, magyarosan elintézni.

A pályázat kiíró (nevezzük ORTT-nek) elkövetett a pályázati anyagban néhány kapitális baklövést, minek eredményeképpen kiskapuk nyíltak, s azokat páran ügyesen ki is használták. Aztán amikor erre rájöttek, nem érvénytelenítették a pályázatot, hanem végig csinálták. A végén született különvélemény, ellen-különvélemény, és ellen-ellen-különvélemény.

A pályázati anyagokban olyan hibák vannak, amelyek miatt (szinte?) mindet ki kellett volna zárni. Ezt nem tették, sőt, olyan döntést hoztak, amely bíróság előtt védhetetlen, így a kihirdetése is felesleges volt. Minek indulnak ebben a helyzetben új adók, ha egyszer simán érvényteleníthető a döntés? Fölös pénzek várnak szétosztásra?

Honfiaink és lányaink szalagokat tűznek ki, zokognak, dudálnak. Olyan rádiókat siratnak, amelyek anno ugyanilyen susmusok közepette szereztek frekvenciát, vagy tartották azt meg. De ez őket nem érdekli, csak egészség legyen, meg frekvencia.

Végül aki megnyerhetné a pert és új pályázatot irattathatna ki, kivonul a piacról, pedig innen nézve tutira megnyerné a pert. Komolyan elhiszi valaki, hogy itt nem megint valami susmus folyik, hanem egy vérgeci kapitalista vállalkozó, aki nulláról felépített 25-30 (?) rádióadót, tévét és újságokat működtet, "csak úgy" megsértődik és hazamegy, itt hagyja az aranytojást tojó tyúkját ebek harmincadjára? A zokogva dudált tömegek meg nézhetnek kérdőjellé torzult arccal, hogy mi az isten folyik itt?

És a tisztelt ORTT tagoknak nem ég a pofájukról a bőr, hogy megint valami olyasmit sikerült összehozniuk, ami miatt a fél világ sírva röhög Magyarország böszmeségén? És itt most nem lehet a "párt" meg "állam" meg "azok" szavak mögé bújni, hanem igenis fel lehet sorolni név szerint, hogy ki vett részt ebben a szarságban.