bout Creative Commons License 2009.11.28 0 0 193
Nekem újabban a gyári headset gombjaival gyűlt meg a bajom. :(
Sajnos még nem sikerült kiderítenem, hogy HW, vagy SW-hiba a probléma forrása. Eleinte olyat játszott, de szinte a kezdetektől, hogy időnként a PLAY/PAUSE gomb megnyomása után csak másodpercekkel reagált a zenejátszó.
Mostanában pedig egyáltalán nem reagál. Csak a touchscreen-en keresztül tudom megállítani, elindítani, vagy ugratni akármelyik lejátszót. A legtöbb telepített proggiban van "enable headset buttons" beállítás és jelenleg csak egy lejátszóban van ez bekapcsolva, de így is mindegy. Aztán van, hogy pár kattintás erejéig működik, majd amikor kezdek örülni, megint lógva hagy. Újraindítás nem segít. MoDaCo Custom ROM 2.8 van rajta; remélem, nem ez az oka. 2.9-et a Market Enabler probléma biztos megoldásáig nem merek felrakni. Apropó, erről tud valaki biztosat, akinek 2.9 van fent? Használok pár fizetős app-ot és nem szívesen mondanék le erről.

Fórumokon nem találkoztam ilyen jellegű hibával.
Azt tervezem, hogy kipróbálom egy másik headsettel, illetve ha van rá lehetőség, akkor az én headset-emet is kipróbálom más Hero-ban.

Valakinek van ötelete, vagy hasonló problémája? Amíg ki nem derül, hogy SW, vagy HW hiba, addig nem vinném vissza a boltba a MCR miatt.