pataporc Creative Commons License 2009.12.11 0 0 1911
Köszi a válaszokat, látom, picit félre vagyok értve. :)

Evicke, nem csillagászati áron (azaz nem vásáráron :)) szerettünk volna eladni bármit is, sőt nem is akarok ebből "megélni" (az alapanyagot saját pénzből vettem és minden bevétel a csoportnak ment az utolsó fillérig, egy forintot sem kértem vissza), nem is selejtet vittünk, minden darab technikailag hibátlan volt. Pont a csuhéra visszatérve, ott pl. újra megcsináltam Jézust, mert méretarányban nem stimmelt :) Azaz a készítői oldal tisztességes volt szerintem, a másik oldal motivációja az, amit kevésbé értek (pont az, amit leírsz és amit Iokaste is említ - na az itt most nem működött, hogy a vásárlók is jótékony alapon működjenek - "hozzájárulás az ovi kasszájához").

Ezzel az árképzéssel viszont az a baj, hogy gagyivásárra degradáljuk az egészet, így értelmét veszíti az egész, mert akkor inkább adjon be mindenki 300 Ft-tal több csoportpénzt... ugyanott vagyunk és nem dobunk ki X munkaórát az ablakon, van annak helye másutt.

Iokaste, köszi, cakkra pontosan ez volt az árkalkulációnk alapja, amit írsz, a vásári árak felével számoltunk, ezt felezték le (ami szerintem irreális már, a miénk egy kompromisszum szeretett volna lenni, azaz "jótékonysági ár"). Nálatok átment az üzenet?

Franciacsibe, először is gratulálok :)))), és köszi, érdekes volt olvasni, hogy felétek hogy megy - a korábban kirakás és szemrevételezés például valószínűleg hasznos lehet (az utódoknak, mi már megyünk elfelé :)).
Előzmény: Evicke (1910)