Cattus82 Creative Commons License 2009.12.17 0 0 123
Az tény, hogy ahova egyszer egy kutya odavizelt, azt a tárgyat (kerítést, oszlopot stb.) a többi kutya simán "üzenőfalnak" veszi.
Erre egyetlen "gyógyszer" van, ha az aktuális "üzenőfalat" leöntöd pl méregerős hypoval. (Erre jön majd a megbotránkozás, hogy szennyezem a környezetet stb. Csak közlöm, a lépcsőházat, melyben lakunk, én takarítom, és nagyon nem jól veszi ki magát, ha a lakók azzal fogadnak, hogy még mindig ott a kutyakhmmm...., pedig minden nap felmosom, és akármelyik sétáló eb elmegy a ház előtt, naná, hogy ott, miliméterre azon a ponton emeli fel a lábát, mert érzi a szagot)
Az is tény, hogy szerencsétlen állat egész nap otthon van, mikor "anyuci" hazaér, és utána rohanás az oviba a gyerekért. Hát hol máshol végezze el a dolgát, ha egyszer a lakásban tiltva van?
Szerencsére a lány már nem jár óvodába, iskolás lett, az idén. Azóta hála istennek, nem is kellett emiatt cipőt pucolnom.

Nekem sose volt panelba kutyám - persze gyerekfejjel szerettem volna - és nem is lesz...
Kinnt a kertünkben a nagyszüleimél, ott lehetett kutyánk. Ő egy helyre intézte a dolgát, a kert egy sarkába... (Ebből arra következtetek, hogy az "óvodás" kutya is hasonló módon azt a helyet szokta meg, ahova kikötik minden délután.)
Előzmény: Gabiiiiii (106)