Manoh Creative Commons License 2009.12.18 0 0 14091

"Megint jobban vagy informálva nálam. Nem is tudtam, hogy eladtuk Cvitanichot. Mikor? Kinek? Mennyiért? Vagy ingyen engedtük el? Az tény, hogy tegnap nem ült a kispadon."

 

Mexikóba adtuk kölcsön. Kaptunk érte némi pénz és megvehetik tőlünk egy előre rögzített összegért. Ha nem veszik meg akkor pedig "kártérítést" fizetnek. Ez így elvileg jól hangzik, de én Cvitanichot nem éreztem annyira felesleges játékosnak. Pantelics elvileg természetesen jobb játékos nála, de a teljesítményével még nem győzött meg igazán.

 

"Pedig tegnap nem lehetett volna rosszabb, mint Pantelic volt. Igaz, Silva sem Van der Wielnél, Vermeer sem Stekelenburgnél és bárki Oleguernél és Anita-nál. De még sorolhatnám."

 

Pontosan erről van szó. A tegnapi meccset ismér Jol tolta el, de rendesen. Összekutyulta a csapatot, mentálisan nem pörgette fela  srácokat ésezzel elérte, hogy ne sok esélyünk legyen a tövábbjutásra. Szóval bravó Martin, vágjad csak a fát magad alatt, csak így tovább. Se bajnokság, se továbbjutás az EL-ben, persze biztos elnézik neked, de én nem!

 


"Különben, ha Suarez elmegy, akkor helyére valaki a jobboldalra kellene. Az pedig nem lehet Cvitanich. Szerencsére Suarez nem megy még el."

 

Ja, hogy te Pantelicsre akarod építeni a csapat támadójátékát? :-) Azért lássunk reálisan, ő nem egy sztárcsatár. De a nyáron elmegy Suarez és akkor vehetünk bárkit a jobboldalra az nem fog ennyi gólt lőni mint Luis.. De majd biztos feltámad Sulejmani csak nem tudom mitől, meg hirtelen a hátvéd Emanuleson végre baloldali csatár lesz ahogy Jol szeretné és ontani fogja a gólokat :-)

 

"De a Juve ellen még Suarezzel is nehéz lesz. Bár, ki tudja. Tavaly kivertük a Fiorentina-t. Most a Juve-n a sor. Nyertünk mi már ellenük is, igaz régen. Akárhogy is, amíg a visszavágót le nem fújták, nem estünk ki."

 

Igen ott nagy szerencsénk is volt, és az volt az kevés normális meccsünk egyike tavaly és Leonardo lőtt egy fantasztikus gólt amikor az olaszok már a hosszabbítást várták és arra tartalékoltak. És azért a fiorentína és a juve nem ugyanaz, tanulmányozd csak a serie a tabelláját.

Persze nem estünk ki. De akkor azt is mondhatjuk ennyi erővel, hogy megvan az esélyünk az Európa Liga megnyerésére is :-)

 

"Csak vissza ne kérdezz, hogy tényleg hiszek-e abban, hogy továbbjuthatunk! Igen, abban, hogy "hatunk". Fogadni nem mernék rá, de miért ne reménykedhetnék?"

 

Reménykedj, mást úgysem tehetsz. Abban is reménykedhetsz, hogy bajnokok leszünk és abban is, hogy jövőre mi nyerjük a BL-t. Kb mind a 3-nak ugyan annyi esélye van.

 

"Addigra nálunk lesz a koreai csodacsatár is. Reszkessen Cannavaro!"

 

Bizos ő is olyan remek, mint a fókaember meg a másik, no meg Bodul és a többi, akitől még soha semmit nem láttunk.

Félni valóban nekik kell, mert óriási blama lenne, ha nem vernének simán minket, ha mi kiesünk a juve ellen, akkor meg semmi nem lesz, mert az a papírforma.

Mi már elég régen nem számítunk az európai porondon, aki tiszteli az Ajaxot az a múltunkat tiszetli.


 

Előzmény: Gyenyi (14089)