lzolee Creative Commons License 2010.01.19 0 0 3454
Üdvözlet Mindenkinek! A NeoFM nagyon ígértesen indult, remek és jó kis zenéket játszottak, élveztem hallgatni a Sláger okádékához képest. Arról nem is beszélve, hogy az autóban vidéken is lehet hallgatni.

Karácsony tájékán valahogyan kezdett elszaródni, egyre inkább a Slágerre hajadzó szignálok, zenei tartalom egyre inkább unalmassá vált. És megkezdődött mindaz ami most jutott el oda, hogy még ha fizetnének se hallgatnám a Neo-t.

A Kamikaze, nagyon remek műsorát felváltotta István Dániel és valami rekedt hangú szuka bazsajgása amibe egy rövid időre hallgattam csak bele és éppen "Vogci" bársonyos bőréről bájcsevegtek. Okádék szar műsorról elkapcsoltam igen gyorsan.

Aztán hétfőn belehallgattam az "istenek" bevonulására. Kurvára kussolnak persze arról, hogy teli bőgték a világot amikor a Sláger megszűnt. A műsor ugyanaz a szar, még a szignálokat se voltak képesek lecserélni.

Ugyanaz a nagyképű és beképzelt ön-ünneplés, arról nem is beszélve, hogy az egésznapos műsorfolyam a hozsannázásukról szól. Sajnos még a Lalikirály is visszatér. Tragédia!

Hihetetlen, hogy ezért a nulla produkcióért havi 15 millát tesznek el a tetvek.

Mielőtt még valaki rám ugrana, én már nem hallgatom a Neo-t és már ki is töröltem minden rádiókészülékemből.

Jó rádiózást mindenkinek!