caudatusx Creative Commons License 2010.01.28 0 0 69
hehe tata!

olyan demagog a szoveged, hogy kivanom, az osszes szomszedod es csaladtagod szeretete lobbanjon langra a csaholo kutyak irant es legyen benne reszed mindhalalig es az oruletig.

a sok ostobasag kozul, ami ervkent elhangzott reszedrol az egyik legingovanyosabb az, hogy a kutyaugatas extrem zajterhelest jelentene. nyilvan nem nevezheto a kutyaugatas csendnek, de lenyegesen elmarad: a forgalmas utak allando zajatol, az idiota tuningolt kiskocsogok kipufogozajatol (db-ben merned az ugatashoz, egy 3-as szorzo lenne az eredmeny)

onmagaban az valoban egy szomoru teny, hogy sok gazdi nem szedi meg mindig ossze a kakit a bloki utan. de ennek talan nem az a megoldasa, hogy altalanositva minden kutyatartot es kutyat megbuntetunk, hanem azokat kell tettenerni es buntetni, akik e szempontbol elmarasztalhatoak.

az is ertheto, hogy nem kedveled az ugatast. van ilyen. en meg nem kedvelem a padlogazas orjongest. megsem tudok tenni ellene. nem buntetik, nincs ra szankcio.
ilyen az elet.

en azt hiszem, hogy mivel nem vagyunk egyformak es mindig lenne olyasmi, ami miatt valamelyikunk nem erezne kifogastalanul magat, ezert talan nem a komfortigenyekben van a problema, hanem abban, hogy budapest az elmult 50-60 ev alatt nem fejlesztve lett, hanem jol elbaszva. kurva nagy a nepsuruseg es igy akar van kutya, akar nincs, nem lehet nyugodtan, boldogan, kellemesen elni. ez egy ilyen szar hely. ha nem tetszik, odebb kell allni. en azt teszem...
Előzmény: hehe tata (67)