panavia Creative Commons License 2010.01.29 0 0 573

Hmm...kavarodik a sz@rkupac: Mádi megtagadja önmagát, bár lelki szemeim előtt látom Szíjjártót amint magyarázza hogy ez is a baloldali ürgebőrbevarrt média félremagyarázása...


"Mádi László (Fidesz) a vagyonadó ellen van
2010. január 29. 18:40
Nem támogatja a vagyonadót Mádi László, a Fidesz országgyűlési képviselője, aki szerint szavait félreértették. "Nagyon sajnálom, hogy szavaimat félreértették, illetve félreértelmezték. Én a vagyonadó ellen vagyok" - fogalmazott közleményében a politikus. Hozzátette: "A mai történések nem változtatnak azon, hogy fideszes voltam, vagyok és leszek". Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője pénteken közölte az MTI-vel: nem indulhat Mádi a Fidesz listáján a tavaszi országgyűlési választáson, mivel "szembement" a párt ingatlanadóval kapcsolatos álláspontjával.
Mádi László, a Fidesz szakpolitikusa a Magyar Ingatlanközvetítők és Értékbecslők Szakmai Szervezetének csütörtöki rendezvényén azt mondta, az ingatlanadót rövid távon el kell felejteni, de kellő előkészítés és a társadalommal folytatott egyeztetés után bevezethető."

from mti