karesz2 Creative Commons License 2010.01.29 0 0 587
Nagyjából egyetértek, csak ha jó helyen van-volt telek és felkerült rá 20 millás ház, már ér 50 millát, kisvárosomban sem ritka. Nehéz a határt meghúzni, mint a 170 lóerős gépeknél is, csak a jogszabályok ÁLLANDÓSÁGA! fontos, nehogy holnap mindenki fizessen. Bizony én fizettetnék olyan 60-100 milla felett, itt sokan ellenzik de lefogadom néhány % érdekelt csupán. Viszont a lóvét be kell szedni valamiből, inkább szívjon akinek több van, mint aki már hó végén nem tud a gyereknek gyógyszert venni, mert akad ám olyan is sajna. Én is fizetnék szivesen a kéglimért, s ha nem , akkor lecserélném kisebbre.

Az nagyon igaz, miből is épültek-lettek ezek a kéglik, ennek vizsgálata egyértelműen kellene, kellett volna régen. Ezt vizslassa az APEH, és ne azt a kiskereskedőt, meg a fagyist a nudista strandon hogy nem ad nyugtát...

És igen, kiderült, félek a Fidesz arroganciától, mint a múltkor, a végére csökken a népszerűség. (Akkor jelentették Mikolát miniszterelnök helyettesnek, na ez senkinek sem hozott szavazatokat asszem, meg hogy emlegette a sajtó, Pintér lenne szivesen belügyminiszter. Én a Fidesz helyében azonnal cáfoltam volna...). Demokrácia lesz-e?-csak halkan kérdem.

A média, meg talán Járai ha jól emlékszem, micsoda véletlen, az előző szavazás első fordulója utáni nap, hétfőn fejtette ki, milyen jól is áll az ország... előbb is szólhattak volna, T média a nyugati szakik írták, hatalom felé hajlik... nem kis felelősség.



Csak azért írom ezt az egészet, mert ugyan tiszta szívvel egyetlen , ma parlamenti figura sem érdemli meg a szavazatot, de a jelenlegi szemetet valahogy el kell takarítani.