SLX-350 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 22462

negativ,

 

Nem gondoltam hogy a tudatlanságodat ismét közszemlére teszed de ha te így látod jónak akkor annak biztos megvan a maga oka.

Mint Castrol dolgozó volt szerencsém meglátogatni néhány Castrol gyártóüzemet sőt az európai (UK, Pangbourne) fejlesztési központot is, így meg tudom erősíteni hogy egyik helyen sem csomagolóeszköz gyártásról illetve fejlesztésről volt szó.

Csak néhány apróság a Castrol múltjából:

  • A Castrol használt elsőként (1935-ben) motorolajhoz detergens adalékot (nem tudom hogy ha csak csomagolták akkor kitől vásárolták).
  • Elsőként (1968-ban) a Castrol hozott piacra SAE 20W-50-es többfokozatú motorolajat (nem tudom hogy ha csak csomagolták akkor kitől vásárolták).
  • A Castrol gyártott és hozott paicra elsőként (1988-ban) teljesen szintetikus, bológiailag lebomlani képes kétütemű motorolajat Biolube XTS néven (nem tudom hogy ha csak csomagolták akkor kitől vásárolták).
  • A Castrol jelentkezett a piacon elsőként (1995-ben, SLX 0W-30 márkanévvel) 0W-s motorolajjal (nem tudom hogy ha csak csomagolták akkor kitől vásárolták).

Ha már az összes potenciális vevőnek elhíresztelted a fatális tévedésidet akkor a teljesség kedvéért javaslom hogy a teszteredményeidet osszad meg azokkal a motorsport csapatokkal (VW/Dakar, Ford WRC. Skoda WRC, Zengő Motorsport, stb.) is akik a Castrol kenőanyagait a mai napig teljes megelégedéssel használják.

Előzmény: negativ0001 (22460)