Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.04.05 0 0 19360
Egyet aludva a tegnapira azt kell mondjam, hogy a játék alapján az x sajnos jogos, 45 perc foci nem elég a listavezető ellen. A Mezey meg nem tudom mit őrjöng, meccs előtt nagy volt a szája most meg magyarázkodik, hogy kemény 1 pontot összevakartak ellenünk 180 perc alatt. Javaslom, főzzön ki egy kis tésztát, a mákot már tegnap megkapták, talán az lenyugtatja ezt a magaslati levegőn kiképzett mexikói csodadoktort.

Sajnos elkövettük azt a hibát, hogy levittük a Slukát, helyére meg behoztuk a Horváth Andrást aki egy látványos cselt kivéve nem csinált semmit, a másik szuper csere az a Panikvar-Todorovic volt, azt is "öröm volt nézni". A Vidi egyenlítő góljánál először szépen nézte ezt az Elek gyereket, aztán félénken odasomolygott mint valami ideges kamasz a gólyabálon az iskola legbögyösebb csajához végül kb akkorát ugrott vele, hogy egy A4es lapot nem lehetett volna a lába meg a föld közé becsúsztatni, nem csoda, hogy gólt kaptunk belőle.

Külön szeretnék gratulálni ennek az André Alváznak, igazi értelmes gyerek, hogy a gólja után hergeli a Tábort, ezt még halista sem csinálta, hát van mire büszkének lenni a vadásztölténygyárban.

A gond ott van, hogy sajnos úgy besárgultunk mint a falco tábor, elég tartalékos csapatunk lesz a lilákok ellen, ahol visszajött ifj Skálaszatyor aztán bizonyítani akar. Én azt mondom vágjuk kupán őket aztán jónapot!

A kosármeccsről meg annyit, hogy játszottunk egy jó kis edzőmeccset, amit annyira vettünk komolyan mint egy edzést kb. Azért Mészáros Zalánka védekezését nem lehet szó nélkül hagyni aki így aprít menjen a Tüzépre dolgozni vagy favágónak Kanadába.

Hajrá ZTE!
Egerszeg!!