Youhasbalage Creative Commons License 2010.04.30 0 0 2078
Üdv!

- A mozdony vezetők a belső (állomáskezelői) oldalon közlekednek.

- Korábban szó volt hogy lesznek szerelvény fel-le pakolások az asztalra. Ez így is lesz. 6db szerelvény van amit fel kell pakolni Kőszegen a többi Rásonyon történik. Kőszegen 3 gyors vonat (2-t fel és egyet le), és 3db kívánság vonatot amit ugye a gazdája pakol fel (kettőt fel és egyet le pakolni). Mivel győri ív és egyenes modulok maradnak, ezért Kőszeg után egy ellen ívet teszünk és két nyílt vonali modult. Itt történik majd a szerelvények fel illetve le pakolása. Ezért nem kell megfordítani az asztalt. Amúgy is szükség van arra a 4 vágányra mert valamin tárolni is kell egy kis időre szerelvényeket.

- A menetrend az kész lesz hamarosan már a szolgálati menetrendeket csinálom. Wordös formátumban le lesz írva hogy mikor mit kell csinálni ha valaki nem értené az adott játék szituációt. (pl.: Megjött a gyors és le kell venni, ezért hátratol az utolsó modulig és lepakolják a szerelvényt.)

- Állomási adatlapokat a kiállításon kapja meg mindenki a menetrenddel (sávos, táblázatos, néző felőli menetrend) és minden állomási adatlappal együtt, hogy minden állomáson legyen egy belőle, tudjad hogy mit lehet rendelni.
Természetesen ha kész lesz a menetrend felteszem a honlapunkra az állomási adatlapokkal együtt. (kb.: kedd, szerda magasságában)

Üdv: Balázs
Előzmény: tomaszmodell (2077)