Sharpshooter1920 Creative Commons License 2010.05.02 0 0 19396
Beszélgettem a szünetben egy-két kollégával, hiányolták a beszámolókat. Erről a meccsről nem lehet sokat írni, ez a Diósgyőr az egész nb1 leggyengébb csapata, pedig még Prince Mathildával meg a Horváth Andrással 2ős emberelőnyt adtunk nekik, de így is lefociztuk őket. Azért remélem visszajutnak, a franc akar ilyen szolnok meg reac szintű csapatokat nézegetni.....

Erről jut eszembe, hogy jön a szolnoki olajka szerdán, remélem jól lefárasztotta őket az alba. Jó lenne továbbjutni aztán mehetnénk újra a szomszédba a tornaterembe alázni :)))

Nem tudom néztétek-e a Lazio-Inter meccset (különösen Frankee hehe), hát kész humorfesztivál volt. Most is röhögök ahogy a Lazio szurkerek őrjöngtek örömükben a kapott góloknál, az "ooohhh noooo" kiírást meg felemelték a gól után, szerintem majd beszartak amikor a Lazio átlépte a félpályát, nehogy gólt lőjenek, bár a csapat megfelelt az elvárásoknak, kábé annyi kedvük volt támadni mint nekem hali sálat köttetni a nagyival :)

Egyébként most elképzelve egy hasonló szitut, ti mit csinálnátok? Mondjuk nekünk már tökmindegy a bajnokság, sima középmezőny, a Fradi jön hozzánk akik a halival vívnak vérre menő csatát a bajnokságért (nem röhögni!! :)))