Keresés

Részletes keresés

hello40 Creative Commons License 2023.11.20 0 0 33327

Sziasztok, aki erre jár!

 

Mi a véleményetek arról, hogy az ország fővárosának 150. születésnapját ünneplő gálaestet, amelyen nem mellesleg a köztársasági elnök asszony mondta a nyitó üdvözlőbeszédet, nem az évi 130-140 milliárddal pénzelt MTVA valamelyik csatornája tartotta megtisztelő kötelességének közvetíteni???

 

Még szerencse, hogy az ATV készen állt ennek a megvalósítására! Nagy köszönet nekik érte!

 

Szerintem ez is egy jellemzően kóros lelet a hazai, kizárólag kormányszócső média erkölcsi felfogásáról és gyakorlatáról! :-((

hello40 Creative Commons License 2023.11.18 0 0 33326

Sziasztok, aki erre jár!

 

Áthoztam ide a fotóimat - macerásabban, de juszt is! - úgyhogy mutatom Orkát:

 

Előzmény: hello40 (33325)
hello40 Creative Commons License 2023.11.16 0 0 33325

Sziasztok, aki erre jár!

 

Tegnap nem értem rá, most pótlólag leírom, hogy Bea tegnap Orkát hozta magával, akivel többek között olyat is játszottunk, hogy az egyik markunkban volt egy pici jutifalat, de mindkettőt elé tartottuk, neki pedig rá kellett böknie az orrával, melyikben van a kaja, amit persze a helyes választása után meg is kapott.

Mondanom se kell, 1x sem tévedett! :-))

 

Be akartam tenni a fotót is róla, de most látom, a Xiaomi valamiért nem szinkronizálja a vele készített fotóimat a laptoppal! :-(( Fogalmam sincs, mi állítódott el rajta, mert korábban működött!

 

Ha valaki ért hozzá, milyen beállítást kell megnéznem és megváltoztatnom akár az okostelefonon, akár a laptop Google Fotóknál, kérem, segítsen!

hello26 Creative Commons License 2023.11.13 0 0 33324

Szia!

Nagyon rég jártál erre! Jól vagytok, Te meg a macsekjaid is?

Örülök, hogy újra látlak!

 

 

Előzmény: hoppaaa (33323)
hoppaaa Creative Commons License 2023.11.09 0 0 33323

Évek óta  nem nézek tv-t ....

Előzmény: hello40 (33321)
hello40 Creative Commons License 2023.11.03 0 0 33322

Sziasztok!

Nem elég ez a búbánatos időjárás, még semmi vidámító hírrel se szolgálhatok azoknak, akik erre járnak.

 

Számomra egyébként is szomorú ez a nap: kedves és szeretett Johnny barátunk halálának az évfordulója miatt. Bár volt egy alapbetegsége, de ha nem jön a Covid, még akár ma is itt lehetne!

A családján és a macskáin kívül nekem is hiányzik.

Pandi rég járt itt - vajon neki is eszébe jut a pontosan 2 éve elvesztett barátunk?

Amíg létezik ez a fórum, meg én is, őrzöm azon barátaink emlékét, akikkel annyi éven át olyan örömmel beszélgettünk itt a legkülönbözőbb témákról!

 

 

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.29 0 0 33321

Sziasztok, aki erre jár!

 

Álmos lettem, nem néztem végig a Voice-ot, de  bosszant a szisztémájuk, hogy a 4x3-as csoportokból esik ki 1-1, azaz a közülük 4 legkevesebb szavazatot kapott versenyző, holott meglehet, hogy ő több szavazatot kapott, mint a másik társaságból a bent tartott! :-(( Merthogy utólag a Google természetesen közölte az eredményt, így ma reggel megtudtam az eredményt.

 

Még jó, hogy a boxban előre beprogramozva fel tudom venni az engem érdeklő témájú teljes adásokat, így a reklámokat nem kell végignéznem, mert a kereskedelmi csatornákon hovatovább a reklámáradatot olykor megszakítják némi műsorelem-morzsák is... :-((

 

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.25 0 0 33320

Sziasztok, aki erre jár!

 

Nem tudom, nézitek-e esténként a Nyerő párost + a Survivort. Mind a kettőben a feladatok sikeres teljesítése csak egy dolog, de ami mellette nagyon lényeges, hogy ezerrel megy a taktikázás. A módszerekben nem válogatósak.

Azaz az RTL parallel 2 sorozatban is kétszínűségre, hazudozásra tanítja meg a nézőket. Ezt fogjuk fel a jelen Magyarországán alkalmazandó túlélési technikák kiagyalásának és megvalósításának az elsajátítására való ránevelésként, látványos és fordulatos szemléltető oktatás formájában?

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.23 0 0 33319

Sziasztok, aki erre jár!

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.17 0 0 33318

Sziasztok, aki erre jár!

 

A GREENPEACE felhívása:

 

Sok ember összefogása csodákra képes! Több mint 5 millióan írták alá az óceánok védelméért indított petíciónkat, a világ vezetői pedig meghallották az emberek szavát: márciusban megszületett végre az ENSZ óceánvédelmi egyezménye. A munka java azonban még hátravan! 

 

Az éghajlati válság, a túlhalászat, és a különböző szennyezések az összeomlás szélére sodorják tengereinket, ezért fogytán az idő.

 

Van azonban megoldás: a tudósok egyetértenek abban, hogy a tengerek élő rendszerei helyreállíthatók, ha óceánjainkon olyan védett területek hálózatát alakítjuk ki, ahol megtiltják a természetromboló tevékenységeket, elsősorban a nagyüzemi halászatot, a tengeri olajfúrásokat és a mélytengeri bányászatot. 

 

Ahhoz, hogy a megállapodás szerint 2030-ra óceánjaink 30%-át védetté lehessen nyilvánítani, évente mintegy 11 millió négyzetkilométernyi tengeri területet kell megóvnunk a pusztítástól. Segíts ebben te is! Írd alá új petíciónkat, amelyben azt kérjük az egyes országok döntéshozóitól, hogy ratifikálják az ENSZ óceánvédelmi egyezményét, és kezdjék el kijelölni a védett tengeri övezeteket. 

 

Aláírom a petíciót

https://sites.greenpeace.hu/peticio/valodi-vedelmet-az-oceanoknak/?utm_campaign=Oceans&utm_medium=email&_hsmi=77534597&_hsenc=p2ANqtz-8TLCU9U6PLdP55AXuRb4nQF87g3GBo3lYe9Eofr03vtzRn6ht2BKFZa9IuHjZiW6bT9l0Ohlg48JU2-lJX1tPLRLaDcdh8dRnb9xaKO4wPVbh2e9k&utm_content=77534597&utm_source=hs_email

 

A világ óceánjainak sorsa és a földi élet a tét. Köszönjük, hogy kiállsz velünk együtt ezért a nemes célért.

 


Dr. Rodics Katalin <kozosseg@hirek.greenpeace.hu>

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.16 0 0 33317

Egy megdöbbentő történet  :-((

 

https://nlc.hu/eletmod/20231013/godorbe-loktek-egy-latasserultet-es-kutyajat-aztan-otthagytak-oket/?utm_source=related&utm_medium=nlc.hu&utm_campaign=widget-2053704

 

Gödörbe löktek egy látássérültet és kutyáját, aztán otthagyták őket

 

A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola a vakok és gyengénlátók napja alkalmából tett közzé egy történtet arról, mennyire nem mindegy, hogyan segítünk egy vezetőkutyával közlekedő gyengénlátó személynek. Prepszl Tamás és vakvezető kutyája, Pixel még szeptemberben estek bele egy gödörbe. A dologban közre játszott egy ismeretlen ember szakszerűtlen segédkezése és egy gödör is.

 

„Miután átkeltünk a zebrán a kereszteződésben, odaugrott egy ember és ahelyett, hogy megkérdezte volna, segíthet-e,megfogta a kutya vakvezető hámját és megrántotta, ami tilos, hiszen egy látássérült ember ezen keresztül követi a kutya mozgását. Ettől Pixel megijedt és hirtelen meg akart fordulni, ezzel megrántott engem. Emiatt a nehéz hátizsákommal és a kutyámmal együtt mind a ketten egy gödörben kötöttünk ki.

Ez nem volt se leszalagozva, se elzárva, pedig azt érzékelni tudtam volna, mert ha ahhoz hozzáérek, akkor jobban vigyázok, de így nem tudtam, hogy ott gödör van” – mesélte Tamás.

 

Tamás a hátizsákjára esett rá a hátával, ezért csupán a térde sérült meg.

 

Jobban fájlalta ennél, hogy a baleset okozója egy szó nélkül lelépett.

 

„Tamásék esetében úgy lehetett volna helyesen segíteni, hogy megérintjük a vállát, köszönünk neki, és elmondjuk, hogy szeretnénk szólni, mert épp egy útépítés miatt megváltozott a közlekedés, szüksége van-e bármilyen segítségre. Ha azt mondja, hogy igen, elfogadja a segítséget, érdemes megkérdezni, hogyan tudunk segíteni. 

Tamás megrángatása és cserbenhagyása szégyenletes történet, szerencsére ritkán fordul elő ilyen eset, viszont mindenképpen felhívja a figyelmet arra, hogy továbbra is nagy az ismerethiány, több tájékoztatást kell adnunk a látó embereknek ” – mondta Vida Zoltán, a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola látássérült tapasztalati szakértője.

 

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.12 0 0 33316

5 és 1/2 év után - 2018-ban Fiera 6 kiskutyusa után! Ami ennek a fórumnak az ihletője volt! - újra figyelemmel lehet kísérni születésüktől 8 hetes korukig egy potenciális vakvezető kutya-alom cseperedését!

 

Itt látható a 2018-as albumom róluk:

https://photos.app.goo.gl/g29Pwzaq5tKuB56q2

 

Gyönyörűséges élmény volt velük végigélni azt a 8 hetet, annyira édesek voltak!

Előzmény: hello40 (33315)
hello40 Creative Commons License 2023.10.12 0 0 33315

https://barathegyisegitokutya.hu/mi-vagyunk-a-tiz-kicsi-labrador-az-elso-het-kepekben

 

 

Mi vagyunk a tíz kicsi labrador – az első hét képekben 2023. szept. 29. 

 

 

 

Mi történik Zina kölykeivel? Most az első hét eseményeit mutatjuk meg. Ez így lesz két hónapon át heti egy hírlevélben. Nemsokára mind a tíz apróság nevet kap, azután kiválaszthatod, melyik vakvezető kölyök lesz a kedvenced. Tarts velünk ebben a kalandban!

 

1. nap

A szülés és a tisztába rakás után készült a fotó szeptember 4-én este. Megnyugtató érzés, hogy minden újszülött egészséges, szépen táplálkozik. Zina is nagyon megkönnyebbült, amikor előbújt a tízedik. A szoptatás oxitocint termel, mindenki boldog.

 

7. nap

 

Milyen nagyok! Megduplázták a súlyukat az első hét végére. A kölykök átlagosan 30  dekagrammal születtek, ami kisebbnek számít a labradorok esetében. Zina almaira jellemző volt eddig is, hogy kis mérettel születtek, ami bizonyítja a természet bölcsességét, hiszen így könnyebben, biztonságosabban születnek meg, és majd kint megnőnek.

 

 

 

Születésüktől 8 hetes korukig kísérjük el Zina kölykeit olyan fotókkal, videókkal és sztorikkal, amelyeket Exkluzív Hírlevelünkben mutatunk meg először. Feliratkozás névvel, e-mail címmel ezen a címen: hirlevel@barathegyi.org

 

Üdvözlettel

A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola csapata

 

 

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.12 0 0 33314

Sziasztok, aki erre jár!

 

Attól függően, kinek milyen program fut a gépén, lehet érdekes számára az alábbi cikk:

 

https://sg.hu/cikkek/it-tech/155403/a-windows-11-nepszerutlensege-kirivobb-mint-valaha

 

Egyre közelebb a Windows 10 támogatásának vége: 2025. október 14-én véget ér az operációs rendszer Home és Pro kiadásainak élettartama, a felhasználók azonban úgy tűnik, nem szívesen váltanak át a Windows 11-re.

Ez a váltási hezitálás sokszor előfordult a Microsoft életében, például annak idején a felhasználók kifejezetten vonakodtak a Windows 7-ről való átállástól, de a tétovázás oka ezúttal más. A Windows 10-re való áttérés általában új hardver vásárlását igényelte, ez általában elkerülhetetlen volt, mert a 7-es verzió sokkal alacsonyabb rendszerkövetelményeket támasztott, mint a későbbi verziók. A Windows 10-ről a Windows 11-re való átállás szintén új hardvert igényel, de más okokból.

 

Az eszközök lecserélésének jelentősen fel kell gyorsulnia ahhoz, hogy a Windows 11 meghatározóvá váljon, mire a Windows 10 támogatása megszűnik.

 

A jelenlegi felhasználási arány:

 

 

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.11 0 0 33313

Sziasztok, aki erre jár!

 

Sűrű napjaim vannak, kihasználom a jó időt a mennivalóim intézésére, de természetesen a szerdai nap a kutyusoké: ma Sajt volt velünk!

Igazi kan, a vehemens mozgásával és energiájával, ugyanakkor végtelenül kedves, azonnal pacsit ad, aki hagyja, annak azonnal puszit is! Imád játszani velünk, és persze nagyon szép, gyönyörűen ápolt a szőre, öröm megsimogatni, amit mindig és mindnyájunktól nagyon hálásan fogad. Egy nagyon kellemes órát töltöttünk vele.

 

   

hello40 Creative Commons License 2023.10.08 0 0 33312

Sziasztok, aki erre jár!

 

Az előbb találtam ezeket a fotókat:

 

Ő csak jött megnézni, mi újság errefelé:

 

Közöttük viszont láthatóan valami nézeteltérés támadt !

 

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.06 0 0 33311
hello40 Creative Commons License 2023.10.06 0 0 33310

Az imént visszakerestem: holnap lesz 2 hónapja, hogy a topicnyitó társunk, gcscott1  2023.08.07-én járt legutóbb itt.

 

Bár 2018. március 15-én a Baráthegyi Vakvezető Kutyakiképző Fiera nevű labradorja tüneményes újszülöttjeinek rajongótáboraként nyílt meg ez a fórum, de az élet bebizonyította az itt eltöltött évek alatt, hogy számtalan egyéb témának is van helye és létjogosultsága a beszélgetéseink, ill. az idehozott információink sorában.

 

Miután jó ideje a szépséges Bodza gazdiján + persze rajtam kívül más nem szólalt itt meg, hivatalosan is javaslom,  hogy ahogy évekkel ezelőtt ez a gyakorlatban már működött, a kutyák, macskák, más 4 lábúak ügyei mellett kulturális és egyéb, közhasznú információk megosztásának, meg akár személyes élményeknek is legyen teljesen természetes helye ez a topic!

Hátha akkor többen kedvet kapnak csatlakozni!

hello40 Creative Commons License 2023.10.06 0 0 33309
hello40 Creative Commons License 2023.10.06 0 0 33308

Még, ehhez a hírhez, folytatásként:

 

Három helyen alakítottak ki jelzőlámpával védett gyalogátkelőhelyet:

• a Teréz körút és a Szent István körút között az északi és 
• a déli oldalon, valamint 
• a Váci út és a Bajcsy-Zsilinszky út között a Szent István körút felőli részen.

 

 

A Nyugati téri gyalogátkelőket többek között a Blaha Lujza téri zebrák pozitív fogadtatása is inspirálta: a szintén a Nagykörút mellett található téren az elmúlt években lezajlott felújítás és átépítés során három helyen alakítottak ki gyalogátkelőket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a gyalog közlekedők sokkal szívesebben veszik igénybe a felszínen található zebrákat, mint hogy le-fel lépcsőzve aluljárón keresztül menjenek át a tér túloldalára.

Előzmény: hello40 (33307)
hello40 Creative Commons License 2023.10.06 0 0 33307

Ezentúl mindig így fogok beköszönni: sziasztok, aki erre jár!

 

Akinek ez szintén jó hír, ahogy pl. nekem:

 

Már szabad az átkelés – Akadálymentesítették a Nyugati teret is

 

Három új gyalogos-átkelőhellyel bővült a Nyugati tér. A beruházásnak köszönhetően akadálymentesen, már az aluljáró használata nélkül is körbejárható a tér és a forgalmas közlekedési csomópont.

A fejlesztéssel közvetlen felszíni gyalogos-összeköttetést kapott a Váci út és a Bajcsy-Zsilinszky út, valamint a Teréz körút és a Szent István körút. A gyalogosátkelőkkel egy időben kerékpáros-átvezetések is létesültek a Nyugati térnél. Az aluljáró igénybevétele nélkül, már a felszínen is át lehet kelni a Nyugati tér különböző részei között gyalog. 

Hosszú évtizedek után ezzel nemcsak a mozgásukban korlátozott, valamint vak és gyengén látó közlekedők számára vált kényelmesen és biztonságosan átjárhatóvá a főváros egyik legforgalmasabb csomópontja, hanem az időseknek, a babakocsival és a kisgyermekkel közlekedőknek, valamint a bőrönddel utazóknak sem kell lépcsőzniük azért, hogy átjussanak a kereszteződésen!!!

 

KÖSZÖNJÜK, Fővárosi Önkormányzat!

hello40 Creative Commons License 2023.10.04 0 0 33306

Sziasztok, aki erre jár!

 

Ma Orka volt velünk - készséges partner volt minden játékhoz, és mikor az általunk eldugott játékai lázas keresgélésében elfáradt, lefeküdt 1-1 pillanatra pihenni! Egyébként érdeklődve figyelt mindnyájunkra, mikor szóltunk hozzá.

 

 

 

hello40 Creative Commons License 2023.10.03 0 0 33305
hello40 Creative Commons License 2023.10.03 0 0 33304

Újra aktuálissá válik a téma:

 

https://rtl.hu/belfold/2023/10/02/covid-19-koronavirus-vakcina-vedooltas-jarvanystrategia

 

„Nem szégyen a maszkot hordani, mint az ázsiaiak” – nyakunkon a járvány, kik és hogyan oltassák be magukat?"

 

Jön az őszi-téli járványszezon, és visszatér vele a koronavírus is. A szakértők szerint minimum a veszélyeztetett csoportoknak érdemes lenne védőoltást kapniuk, de úgy tűnik, hogy az állam elengedte ezt a dolgot, nincs friss járványstratégia, nem tudni frissített oltóanyagról, a háziorvosoknak fogalmuk sincs, mi lenne a protokoll. Aki a régi módszerekkel próbál vakcinához jutni, nehézségekbe ütközhet.

 

Az Európai Unió is készül a közelgő őszi-téli járványra. Az Európai Bizottság szeptember elején engedélyezte az Európai Unióban a BioNTech és a Pfizer gyógyszergyár által kifejlesztett módosított oltóanyagot, majd szeptember közepére az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) jóváhagyta, az Európai Bizottság pedig engedélyezte a Moderna által kifejlesztett Spikevax XBB.1.5 nevű, koronavírus elleni módosított oltóanyagának alkalmazását is.

 

járvány idején megismert tájékoztató csatornákon, a 1812-es ingyen hívható telefonszámon, a koronavirus.gov.hu és a vakcinainfo.gov.hu oldalakon, a Magyar Kormány koronavírus-tájékoztató Facebook-oldalán nincs friss információ.

A koronavirus.gov.hu-t lekapcsolták január elsején, a cím a kormany.hu-ra mutat. Az oldal utolsó, 2022. december 28-i hírét szerencsére meg lehet találni Facebookon, a koronavírus-tájékoztató oldalon, ami a szokott módon az előző hét összesített adatait közli a koronavírusban elhunytak, a gyógyultak, a megbetegedettek és az oltottak számáról.

 

Az EESZT oldalát kipróbálva úgy tűnik, hogy jelenleg a három oltással rendelkező, egészséges állampolgárok minden további nélkül találnak közeli időpontot Budapesten egy újabb emlékeztető vakcinára. Azok viszont, akik az összes lehetséges oltást megkapták – például két Astrát és három Pfizert – az alábbi elutasító üzenettel találkoznak. Még akkor is, ha idős krónikus betegek, így a veszélyeztetett csoportba tartoznak.

 

Az aktuális vírushelyzetről Dr. Jakab Ferenc, a Pécsi Tudományegyetem rektorhelyettese:

 

„A világban mindenhol, így hazánkban is emelkednek az esetszámok. Új, az omikronhoz közel álló alvariánsok érkeznek, amelyek nagy ütemű terjedéssel végigsöpörnek a lakosságon, sok fertőzöttet hagyva maguk után. Erre számítani kell” – tette hozzá a pécsi virológusprofesszor, aki szerint az új alvariánsok, így az Eris vagy a Priola által okozott náthás, influenzaszerű tünetek az omikronéhoz hasonlóan enyhék: felső légúti panaszokat, torok- és fejfájást, orrfolyást tapasztalhatnak a fertőzöttek.

 

Amíg ez így marad, addig nagy eséllyel a kórházi esetszámok, a súlyos lefolyású fertőzések és ezzel párhuzamosan a halálesetek számának növekedése nem várható.

 

Ami viszont várható az őszi-téli időszakban, az az, hogy a többi szezonális betegséggel párhuzamosan a covidfertőzések száma is emelkedik majd. „De nem olyan fertőzési hullámokról kell beszélni, mint a világjárvány idején. Tudomásul kell venni, hogy ez a vírus beépült a felső légúti megbetegedéseket okozó vírusok sorába”

 

„Addig nincs is probléma, amíg egy olyan variáns nem érkezik, aminek a terjedési képessége és sebessége az omikronéval megegyezik, viszont ismét képes lesz nagy arányban fertőzni a tüdőt, és olyan súlyos megbetegedést, tüdőgyulladást okozni, mint az eredeti vuhani variáns. Ha a kettő – a magas fertőző potenciál és a veszélyesség – kombinálódik, az rossz szcenárió, de jelenleg ilyenről nem tudunk.”

 

A koronavírus továbbra is egy új, sokat változó vírus, amit nem szabad félvállról venni. A betegség hosszú távú hatásairól, a long covidról még mindig nagyon keveset tudunk, és azt sem szabad elfelejteni, hogy bármikor megjelenhet egy a mostaniaknál jóval veszélyesebb variáns” – tette hozzá. Hasonlóan vélekedett nemrég Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa is.

hello26 Creative Commons License 2023.10.03 0 0 33303

Nagyon örülök Karikó Katalin Nobel díjának!

Mikor még mindnyájan naponta itt voltunk, már akkor ezért szurkoltunk neki!

Szívből gratulálok neki, és még további nagyszerű eredményeket 

kívánok neki! ♥️👏

hello40 Creative Commons License 2023.09.30 0 0 33302

Akit érdekel:

 

Rengeteg könyv, köztük számtalan újdonság a Millenárison tartott Nemzetközi Könyvfesztiválon, aminek holnap lesz az utolsó napja. Az idei díszvendég Hollandia.

 

Olyan jó volt látni, hogy az óriási hömpölygő tömegben minden korosztály megtalálható.

Majd utólag biztosan fogjuk olvasni, a hatalmas érdeklődés milyen tömegű könyv megvásárlását is eredményezte, de ahogy ma én láttam, pl. a dedikáló pultoknál mindenütt hosszú sorok álltak, többek 3-4 kötettel a kezükben. Az összes kiadó saját standdal van jelen, a friss kiadások mellett a régebbi köteteik is megvásárolhatók, a helyszínen többnyire 20-25 % kedvezménnyel.

 

Én hű maradtam önmagamhoz: 2 új Csányi Vilmos kötetet vettem meg, és természetesen dedikáltattam is. A vékonyabbat szerintem még ma ki is olvasom. Érdekes és nagyszerű a stílusa, mint mindig.

hello40 Creative Commons License 2023.09.27 0 0 33301

Ma Bea Gaiát hozta el, tanítgattuk, hogy hozza vissza, adja a kezünkbe az eldobott tárgyat: ez nem ment simán, többször kellett szólni neki, hogy adja is vissza,  vagy menjen át a kezünkben tartott karikákon - ezt egyből, minden fenntartás nélkül, mindnyájunknál meg is tette.

Már nagyon szépen ül, felszólításra le is fekszik, tud forogni, és póráz nélkül is követ bármelyikünket, ha ott a jutifalat a kezünkben. :-))  Megint nagyot nőtt, mióta legutóbb találkoztunk vele.

 

   

 

 

Előzmény: hello40 (33300)
hello40 Creative Commons License 2023.09.27 0 0 33300

Sziasztok!

 

Ha nem csak engem érdekel a mesterséges intelligencia, mint téma, hozok egy idevágó, új információt:

 

https://sg.hu/cikkek/it-tech/155264/garantaltan-jogtiszta-kepeket-general-a-getty-images-mi-je

 

 

Nos, ehhez annyit, hogy nem tudom, ma melyik kutyákkal találkozom a klubban, de az én róluk készített fotóim valódiak és garantáltan jogtiszták! :-))

hello40 Creative Commons License 2023.09.23 0 0 33299

Idehozom a fotóját, hadd lássa az is őt, aki esetleg a cikket nem nyitja meg! Mert Kabos megérdemli!!! 

 

 

 

Előzmény: hello26 (33298)
hello26 Creative Commons License 2023.09.23 0 0 33298

Szia!

Ez a kutya is nagyon fontos hivatást látott el kiválóan, ès mèg nagyon bájos is a pofija. Köszi, hogy idehoztad. Èrdekes, hány fajta rendelkezik különleges kèpessêgekkel. Mindig bebizonyosodik, milyen csodálatos társaink.

Előzmény: Senior55 (33297)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!