Keresés

Részletes keresés

Iceapo Creative Commons License 2004.11.12 0 0 473
A Zalakarosi találkozó is találkozó volt, és hidd el alig volt szabadidő, mindig volt miről beszélgetni, és ha egész végig úton lennénk, nem maradna idő erre. Így is szerintem kevés volt az idő, de én mindenben benne vagyok ettől függetlenül, a többség dönt! Ciao!
Előzmény: 100Hz (471)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.12 0 0 472
Én csak azt emeltem ki amiben a legjobb, vagy azt nem érted mi az a csiki-csuki?
A csiki-csuki az az amikor hirtelen jobbra majd ballra kell kanyarodni, ilyen például erdőben fák között szlalomozni, vagy bokrok között, tök mindegy, szerintem ebben verhetetlen az XR400!
"Az XR400-nak keves olyan tulajdonsága van, amiben
verhetetlen. " Erre nem írok semmit, mert azért ez nem teljesen így van, nagyon jó hobbienduro, de azért nem a legjobb, de neked lehet hogy a legjobb és ezt tiszteletben tartom! Énnekem is nagyon tetszik egyébként, ezért is írtam az előző hozzászólásomba azt amit! Csak kedveskedni akartam! Bocs!
Ciao !
Előzmény: XRbalu (470)
100Hz Creative Commons License 2004.11.12 0 0 471
A leendő találkozóval kapcsolatban jött az ötlet. Mi lenne, ha egyáltalán nem motorostalálkozóféle(amiből tizenkettő egy tucat nyáridőben, az egész országban) BIG-találkozó jönne létre, hanem valami más! Mi lenne, ha teszem azt, csütörtökön délutántól vasárnap reggelig egy nagy, közös örömmotorozást futnánk, értelemszerűen minden nap máshol szállnánk meg, közben bejárnánk a "fél országot". Nem rohanva, ráérősen, kényelmesen, útközben betérnénk 1-2 olcsó etetőbe, nagyokat dumcsizva, és főleg kiadósakat motorozva. Mi lenne, ha megcsinálnánk? A szállásokat kellene előre fixálni, csupán ennyi szervezést igényel, vagy rosszul gondolom? Nem kellene a már fennt említett találkozókhoz hasonlóan ostoba programok szervezésével bajlódni. Itt a programot az élet írja, ez lenne benne a szép! Hiszen bennünket az köt leginkább össze, hogy szeretünk motorozni. Akkor miért akarjuk magunkat egy adott helyszínre lekötni, amikor a változatosság- mint tudjuk, gyönyörködtet! Ezek persze csak kérdések. Lehet, a többség számára nem szimpatikus. De lépjünk már ki bátran a klisészerű motorostalálkozó bűvköréből! fonti
XRbalu Creative Commons License 2004.11.12 0 0 470
>Nincs mit hozzá fűznöm. Köszi e mondatot!
>Hogy én is írjak neked valami jót, csak annyit
>egyenlőre hogy az XR400 verhetetlen a csiki-csukiban,
>te tuti érted, a többiek meg próbálják ki!

Na most megfogtál, mert nem értem.
Az XR400-nak keves olyan tulajdonsága van, amiben
verhetetlen.

XRbalu
Előzmény: Iceapo (462)
Másik Név Creative Commons License 2004.11.12 0 0 469

Fonti, nagyon köszi, hogy emlékeztél és megnézted! Utólag átgondolva logikus, hogy egy ilyen motorra már nem tesznek zsírzófejet (az 1970-es Czetkámon még van - igaz, az még perselyes, semmi tűgörgő meg ilyen úri huncutság :-)).

Az aggasztott csak, hogy a himbarebszer kapja a trutyit rendesen - sár, víz, minden. Lassan azonban meghajlok a japán konstruktőrök előtt (csak a karbikat lenne könnyebb levenni ...).

hege

Előzmény: 100Hz (459)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.12 0 0 468
Erdő, erdészház, Bakony, jól hangzik!
Engedélyem nekem is van, csak nem a Bakonyba, szabad bejárásom van különböző intézményekbe, mint pl. Kecskeméti Ideggondozó stb..., igen mert vannak ott is telefonok amiket megkell bütykőlnöm néha, ilyenkor rajtam is szoktak egy kicsit bütykölni, olyankor sokáig jól érzem magam!
Húú, rohanok dolgozni, 1/27-kor kezdődik a munkaidőm, de mindig ilyenkor esek be, ezt is elnézik nekem, mert engedélyel rendelkezem! Ciao!
Előzmény: DRZlady (467)
DRZlady Creative Commons License 2004.11.12 0 0 467

Huhh. A koppanás a kő volt ami leesett a szívemről. Az előző hozzászólástól kicsitt megszeppentem.... :o))

Nos. Nem gondolnám, hogy egy ilyen találkozó megszervezése olyan bonyolult dolog lenne (mondom én, mint PR managger). Akik motorra születtek mindig, mindenhol feltalálják magukat. Szívesen felajánlom a segítségemet én is. Ha kell még helyet is tudok ajánlani e célra egy hatalmas erdő hatalmas erdészházában, műuttal és földúttal egyaránt. Jah, és engedéllyel, ami fontos a Bakonyban. Ha kell még képet is tudok róla küldeni.

Előzmény: DRBIG (460)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 466
Most mi lesz a pacskerommal csak májusban találkozok vele? Nem baj addig elleszek valahogy nélküle, télen úgysem kell, ennél nagyobb bajom ne legyen!
Előzmény: DRBIG (460)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 465
Megvan a Krauser is, kicsit nagy pénz volt /35eFT/, de sebaj hátha lesz valakim egyszer akiért beruháztam erre, mert ugye egyedül nem lett volna szükségem rá! Nov 27.-ig jó pöfögést kívánok, a többi jókívánságot majd máskor! Üdv.: Atti
Előzmény: DRBIG (460)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 464
Kössz a tippet, az akksinak meg hosszú élettartalmat kívánok, add át légyszi!
Előzmény: 100Hz (459)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 463
Légyszíves szedd már össze magad, képeket akarok!
Előzmény: oktaclio (458)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 462
"Egyébként a Big-et remek motornak tartom, ha tudatában vagyunk és elfogadjuk a jelentős korlátait, akkor sok kellemes élményt tud nyújtani."Nincs mit hozzá fűznöm. Köszi e mondatot! Hogy én is írjak neked valami jót, csak annyit egyenlőre hogy az XR400 verhetetlen a csiki-csukiban, te tuti érted, a többiek meg próbálják ki!
Üdv itt.: Atti
Előzmény: XRbalu (453)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 461
Most mi van? Ki kivel van?! Zöld-sárga lány pólóban?
Előzmény: DRZlady (452)
DRBIG Creative Commons License 2004.11.11 0 0 460

Szajasztok Endurósok :-)) !!!Asszem ez a Nemzetközi szó mindenkit megzavart.Nem akarom ICEAPO-t ismételni,de amikor én ezt elmondtam és leirtam,ugy gondoltam,hogy rendezünk egy DR BIG találkozó-t ugy,hogy ha külföldiek is jönnek,és más magyar nem BIGes endurósok is,akkor annyival többen leszünk,összehozunk egy igazi "nekünk való" endurós hosszú hétvégét!!!Ugyhogy OKTA:abszolút egyetértek Veled,és ICEAPO-val is,neharagudjatok ha félreérthetően és túl hivatalosan fejeztem ki magamat itt,és Z.karoson is ebben a témában!!!Sajna mi Gyuszival 28-án húzunk ki Tirolba dolgozni kb ápr. elejéig,tehát a helyszin felkutatásában nagyon számitunk Rátok...előre is KÖSZÖNÜNK mindent... / Ma Z.karoson voltam az OKTA-tól megvásárolt,majd ott felejtett túrapleximért,és ICEAPO papucsáért :-)) !!!Mivel oda plexi nélkül mentem,azonnal fel is csavaroztam,tehát le is teszteltem hazafelé...igaz nem csak a szélvédelmet,hanem az "öszvér " blokkomat is,amire még úgy érzem ráfér egy kis karburálás,mert 5.-dikben 4-5 ezer között rakoncátlankodik...de a túraplexi...vége a 120 körül mellkast szaggató szélnek,a kapaszkodástól begörcsölt tenyérnek!Köszi OKTA!!!Belövetem a karbikat,visszarakom a bukócsövet meg a doboztartót,lemosom,aztán irány a fűtött pince amig haza nem érek...de most még nov.27-ig le se szállok róla az tuti :-))) !!!!!

Üdv MINDENKINEK:DRobi

100Hz Creative Commons License 2004.11.11 0 0 459

Végre van időm gép elé ülni, először a személyre szólóak.

  -Hege! Kimentem, megnéztem a himbarendszert, nincs rajta utólagos zsírzási lehetőség, de ezt állapítottad meg Te is, mint olvasom. Amikor anno szétszedtem, csak arra emlékszem már, hogy zsírban "úszott" minden tűgörgő. Egyértelműen úgy van megtervezve, hogy utólagos kenést nem igényel,erre csak sérülésből fakadó csere esetén van szükség, azaz "örökélet".

  -Octa! Basszus, én a találkozótok utáni másnapon, 10.-én, szerdán jártam pesten, szívesen elmentem volna a Ladik utcába, szaporítani a "vidéki-pesti" :o)) BIG-esek táborát!

  -DRobi! Bocs, tulajdonképpen nekem írtad az akksival kapcsolatos ajánlásod, és én ba..tam rá válaszolni! Nem akartam ennyi lét rá áldozni, de elismerem az általad ajánlott márka kvalitásait. De ez a gond már a múlté, tegnap pesten járva vettem egy 14 Ah-ás Yuasa-t, és az ára............. 8988! Sikerült megtalálnom a Yuasa hazai forgalmazóját, ők látják el értelemszerűen az összes kiskereskedőt, de magánszemélyt is kiszolgálnak! 

  - MINDENKINEK:

     A cím:

     MICRONIX kft  XIV. Bp Erzsébet királyné útja 125. ( Öv u. sarkán) tel:422-0972

   web: www.micronixkft.hu 

   Zselés akksi nincs a BIG-hez, mivel a méretei miatt nem megy be a tartóba!:o( De nézzétek meg Ti is. Csak az nem fér a fejembe, hogy ezt a forgalmazót nekem kellett felhajtanom tiszahalántékáról??? :o)))))) Hol vannak a pesti BIG-esek? :o))))) 

    fonti

   

     

oktaclio Creative Commons License 2004.11.11 0 0 458
na jó, feladom, majd legközelebb...
Előzmény: oktaclio (457)
oktaclio Creative Commons License 2004.11.11 0 0 457
[image1]
Előzmény: oktaclio (456)
oktaclio Creative Commons License 2004.11.11 0 0 456
próba2: [image1][image2]
oktaclio Creative Commons License 2004.11.11 0 0 455
Ja, itt egy érdekesség: [image1]
oktaclio Creative Commons License 2004.11.11 0 0 454
Szasz Balu! Hiába no, a kuk@cosok mindenhol egymásba akadnak... ;-))) Egyébként Skalp is "erősíti" sorainkat. Tudom, most ez az erdőben-motorozás téma, de ha Parád és környékén lenne a buli, persze felvenném (megpróbálnám) a kapcsolatot az illetékesekkel, van pár ismerősöm arrafelé, talán tudnának segíteni. De ez még odébb van, ha ott leszünk, akkor megoldjuk. Ajánlom még figyelmedbe az LC4 tapasztalatok topicot is, ott sem csak Kátéjemesek vannak, és ők terepesebb beállítottságúak. (Leszámítva a supermotósokat :-)) Persze szívesen vesszük hozzászólásaid és szívesen látunk bármilyen találkozónkon. Üdv Okta
Előzmény: XRbalu (453)
XRbalu Creative Commons License 2004.11.11 0 0 453
Sziasztok!

Új tag vagyok a fórumon, egy jeles barátom ajánlotta, hogy nézzek be ide.
Posztós Balázsnak hívnak, 30 éves vagyok, egy pénzintézetben dolgozom.
Eléggé endúrós beállítottságú vagyok, jelenleg egy XR400-as motorozok. Javarészt erdőn-mezőn endúrózgatva, illetve az idén amatör crossversenyen is indultam.

Ennyit bemuttkozásul, ha valakinek kérdése van hozzám, szívesen válaszolok, páran lehet ismertek a gau-s vagy az endúrós listáról. De minden pletykát tagadok! :-)

Ja, remélem nem kizáró ok, hogy nincsen Big-em. :-) Egyébként a Big-et remek motornak tartom, ha tudatában vagyunk és elfogadjuk a jelentős korlátait, akkor sok kellemes élményt tud nyújtani.

A szerveződő bulihoz lenne egy-két véleményem. Ajánlom, hogy alaposan nézzetek utána a terepen való motorozásnak, mert - főleg a Mátrában, Bükkben - néhol elég agresszívan állnak hozzá a motorosokhoz. Erről mostanában elég sokat lehet olvasni az interneten is, ajánlom figyelmetekbe a http://www.mycgiserver.com/servlet/dreamland.EnduroArchiveServlet oldalt, ahol az októberi listában találtok néhány hozzászólást ebben a témában.

Tudom (illetve remélem), hogy egy Big-es túra nem egészen az erdei utakon történő crossozásban fog megnyílvánulni, de szerintem hasznos ebben a témában is elmélyülni egy kicsit a szervezőknek, akik azt hiszem nem kis fába vágják a fejszéjüket.

Egyenlőre ennyit.

Üdv: XRbalu
DRZlady Creative Commons License 2004.11.11 0 0 452
Ahol a zöld-sárga pólós lánynak nem lapul le a haja! :o)))))
Előzmény: Iceapo (451)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.11 0 0 451
Most megfogtál, az meg mi?
Előzmény: oktaclio (450)
oktaclio Creative Commons License 2004.11.11 0 0 450
"A jövőrét úgy érted hogy 2006-ban? Ha így gondoltad akkor teljesen egyetértek veled! Ciao!

Szerintem"

Ja, jövőrét 2006.
Szerintem.
Esetleg egy brazilparty?
borsatya Creative Commons License 2004.11.11 0 0 449

Sziasztok padlóváza döngetők!

 

Szeretném felhívni a figyelmeteket, a nemrég indult DR-ZCLUB.HU oldalra.

Szeretettel várunk minden DR  tulajt, LÉGYSZI szóljatok ismerőseiteknek is.

 

Köszi!

 

Iceapo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 448
Na én is leírom a véleményem, ez is csak EGY vélemény!
1. Ha egy kicsit figyuznál, én is voltam egy Nemzetközi Big Találkozón, mégpedig a Cseheknél, Gyuszival, de lehet hogy ez az infó nem jutott el hozzád, na tök mindegy nem ez a lényeg, leírom ott mi volt röviden.
Péntek érkezés, este jól besöröztünk a helyiekkel, az elején volt egy kis nyelvi probléma, de a 3. korsó Beer után már mindent értettünk, ill. értettem, mert Gyuszi elég jól tudott már az elején is angolul, németül, én meg angolul halandzsásztam.
Másnap 11-kor észhez tértünk, 12-kor az egész bagázs elindult a környékbe motorozni, mi Gyuszival erről sajna lemaradtunk, de miis kerültünk a környéken egy jót, mivel a fényképezőt meg elfelejtettem elvinni én később még aznap kerültem mégegyet, gyönyörű volt az idő nappal, az időszakot azért hangsúlyozom mert éjszaka majd megfagytunk, sátorba. Gyuszi, még én kerültem mégegyet, résztvett a délutáni programokban, én csak később csatlakoztam.
A programok.:
1.Hátsógumi dobóverseny /kitudja rádobni a gumit egy kb.10m-re lévő cövekre,valami ilyesmi, ezen nem voltam ott/
2.Biciklivel szlalom terepen /trükös bicaj, jobbra kormányzod ballra fordul/
3.Big blokk dobóverseny /kitudja legmesszebbre dobni/
4.Lassúsági verseny /kibír leglassabban leküzdeni kb.20m-t/
5.Gyorsulási verseny /párban indítva, ki gyorsul fel a leghamarabb, a táv kb. 200-300m/
Legalábbis most ezekre emlékszem.
Este a szokásos, sörözés, beszélgetés, majd lefekvés.
Vasárnap reggel korán összepakolás, majd gyors egyeztetés a szomszédban sátorozó Szlovákokkal /2 srác, meg az egyiknek a faterja/, majd közös elindulás haza, Szlovákián keresztül.
Ha tehetném újra elmennék megint, majd meglátjuk anyagilag hogy leszek eleresztve jövőre!
A találkozó úgy volt nemzetközi, hogy volt egy pár Német, Lengyel, és pont egy pár Magyar Biges, és ők végig a neten nemzetközinek hírdették. Szerintem nem kell annyira megijedni egy nt-tól, de abban igazad, igazatok van hogy előbb egy nagyobb magyar Biges bázist kellenne összehozni, a Csehek a Szloválokkal együtt kb. 90! Biggel voltak jelen, jó volt más moci is, de az elenyésző számú volt, ~10.
", de egy nk.-i találkozót eleve pl. németül kell levezetni".Röviden, ez nem így van, a nyelvi kérdés abszolut nem probléma, főleg a mi csapatunkban!
2. Bocsáss meg Okta, de te utána jártál a bejegyzésnek, mert én igen, nem a bonyolultságával van a baj, hanem egy csomó kötelezettséggel jár együtt. Csak röviden, adószám, bankszámlaszám, nonprofit szervezet, nem igazán lehet bevétel, kell egy vezetőség, tagdíj, Apeh bármikor baszogathat, könyvelő, hogy is van ez?! Nálunk van egy motoros klub és ők 4-5 éve folyamatosan csinálnak találkozókat és csak az idén jegyeztették be magukat, csak azért mert a találkozójukhoz szeretnének szponzorokat szerezni, mert a sok fellépő együttest a beugrókból már nem tudják finanszírozni.Nem mellékesen ők helyiek,minden héten találkoznak, mi szanaszét vagyunk az országban, klubéletnek lennie kellene előbb, vagy nem?! "Szerintem" a hivatalos bejegyzés EGYENLŐRE teljesen FELESLEGES, csak "nyűg" /nem jó szó inkább a teher a megfelelő/ lenne most, a Zkarosi alapítás pont elég egyenlőre, megtettük az első lépést. Tényleg jó lenne egy honlap, meg jövőre sok- sok találkozás, és majd az idő megoldaná a dolgot. Csak megkell nézni a Csehek honlapját, a napnál is világosabb hogy ők már min.3 évvel ezelőtt /ez lehet hogy nem pontos, de régen/ kezdték el azt, amit mi most egy hónapja ill. egy páran már a tavasszal. Röviden ez a véleményem az egyszerű bejegyezni kijelentésedre!
3. Ezzel az enduros találkozó dologban teljesen egyetértek, legyen csak Big találkozó és attól még jöhetne bárki aki más mocin ül /Gyuri, DRZLady, Ténéré Klub, gencsidani a KTM-mel,ha akar, stb...bocs akit kihagytam és nem Biges/, de a találkozó mindig a BIG szellemében teljen. Nekem tökmindegy hol találkozunk, szeretem a sört is, meg a bort is, tehát akármelyik vidék szóba jöhet.
Ha támogatókat akarunk, ahhoz valószínű majd bekell jegyezni a klubbot.
"Csináljunk egy frankó találkozót, ha jönnek külföldiek páran, jól érezzék magukat és ha jövőre rendezünk egy nk.-it, akkor tuti többen jönnek, mert hívnak másokat is, hogy "hú de fasza volt tavaly Magyarországon"!"
A jövőrét úgy érted hogy 2006-ban? Ha így gondoltad akkor teljesen egyetértek veled! Ciao!

Szerintem.
Előzmény: oktaclio (446)
oktaclio Creative Commons License 2004.11.10 0 0 447
Bocs, ha hosszú voltam.
Na megyek dógozni...
oktaclio Creative Commons License 2004.11.10 0 0 446
De ha már szóba hoztam a találkát, írok is róla.
Ettem egy túróssztrapacskát sörrel, ami jól esett és finom is volt. Aztán a sok hülyeség mellett néha beszéltünk közös dolgokról, mint pl. a jövőre tervezett találkozó. Igen, nem írtam, hogy nemzetközi találkozó, mert épp erről beszélgettünk. Most a többiek nevében is írom azt, amiről szó volt. Próbálom pontokba szedni, hogy ne csak úgy írjak össze-vissze, de ez nem a fontossági sorrend, csak így jutnak eszembe dolgok.
1. Közülünk asszem csak Robi volt eddig nk.-i találkozón. Nekem pl. lövésem sincs, hogy mi az "elvárt" program egy ilyen talin. De nem is ez a legfontosabb.
2. Egy ilyen találkozó megszervezése komoly háttérbázist igényel, azaz minket. Akár mint egy klub, vagy egy egyesület. (Ez utóbbit egyébként könnyebb bejegyezni, szerintem.) Az összeverődött 10-15 Bigesből (és remélem jövőre még többen leszünk) most kb. tízen találkoztunk, először. Valóban "egy húron pendülünk", mint ezt már leírtam. De ez szerintem kevés ahhoz, hogy jövőre megszervezzünk egy nk.-i találkozót. Ezért az alábbit ötlöttük ki:
Szervezzünk egy találkozót valahol (ez most nem fontos, bár tegnap felmerültek nevek ezzel kapcsolatban is). Ez legyen az első magyar BIG találkozó. Persze jöhetnek nem BIGesek is, de ne csináljunk endurós találkozót, mert ezt a szót (enduró vagy off-road) mindenki másképp értelmezi, és szerintem mi nem akarjuk lejáratni magunkat fiatal nyikhajokkal, akik a 125-ös 2T vinnyogókkal a helyieket rémisztgetnék meg a természetet rombolnák. De nem ez a lényeg. Szóval legyen egy BIGes találkozó, olyasmi, mint a zalakarosi volt, csak szervezzük meg komolyabban, azaz pl. olyan időpontot válasszunk, hogy minél többen el tudjunk menni. És ezt tudassuk a külföldi klubokkal is, azaz szeretettel fogadjuk a külföldi motorosokat is. Nyújtunk segítséget a környék bejárásához, de egy nk.-i találkozót eleve pl. németül kell levezetni. Naszóval szervezzünk egy találkozót egy kempingben (most mondom az én ötletem: Parád), egy 3naposat. Péntek: megérkezés, külföldiek fogadása, sátorállítás - aki abban alszik (de van szoba is). Szombat: túra, mondjuk a bükkszéki strandra (asszem földút is vezet oda), Egerbe (Szépasszony-völgyben kannás borok beraktározása estére), esetleg krosszpályás szórakozás, este szalonnasütés, tábortűz. Vasárnap: túra mondjuk Hortobágyra (ott is vannak földutak akár meg ilyen huszadrangú betoncsíkok), aztán búcsú meg sátorbontás, gondolom a külföldiek úgyis csak másnap reggel indulnak.
Tehát ne nk.-inek hirdessük, az egy év múlva reálisabb. Akkor talán tudunk pár támogatót is szerezni, meg több időnk lesz megszervezni. No, mi erről beszélgettünk, minden más ötletet várunk, akár ide a fórumra is, hiszen az ókori rómaiak is a Fórumban hozták a nagy döntéseiket. (Igaz, aztán jött egy diktátor, hadvezér vagy valaki, aki tök mást csinált. :-D)
Csináljunk egy frankó találkozót, ha jönnek külföldiek páran, jól érezzék magukat és ha jövőre rendezünk egy nk.-it, akkor tuti többen jönnek, mert hívnak másokat is, hogy "hú de fasza volt tavaly Magyarországon!"

Szerintem.
Iceapo Creative Commons License 2004.11.10 0 0 445
Én a Zalai Bigeseken is meglepődnék, de nem vagyunk egyformák, ami persze nem baj, sőt! Természetesen nem voltam ideges ezért! Nem vagyok ideges, nem vagyok ideges, nem vagyok ideges ......! Cső
Előzmény: oktaclio (444)
oktaclio Creative Commons License 2004.11.10 0 0 444
Azé' írtam a "Bp.-i"-t mert gondoltam, hogy ha éppen akkor szólok, hogy fussunk össze páran, az ország más helyeiről nem fog senki sem ezért elrohanni. Ha pl. Robiék szerveznek egy találkát, és itt beszélik meg a neten, akkor írhatják, hogy pl. zalai BIGesek, fussunk össze, én nem lepődnék meg ezen. Azaz: a "Bp-i"-t nem nagyképű megkülönböztető jelzésként használtam, hanem egy sima melléknévként. Én is vidéki gyerek vagyok, he! (Ózd rulez!) Ráadásul Gyuriék Őrbottyánból jöttek, szóval nem is Bp-i Biges találkozó volt. (Zsiráf, aki Bp.-i, Gyuri, aki őrbottyáni és én, aki ózdi, de Pesten él.) Remélem sikerült megnyugtatom téged. ;-)))))
Előzmény: Iceapo (441)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!