Keresés

Részletes keresés

DRZsiraf Creative Commons License 2004.11.05 0 0 413
Helló Fonti az én vélemény az aksival kaocsolatban, hogy nem gáz ha most veszed meg csak télen vidd be a pecóba és havonta dobd fel atöltőre egy pár órára.
Előzmény: 100Hz (411)
DRZsiraf Creative Commons License 2004.11.05 0 0 412

Üdv a BIG-klubnak nagyon sajnálom hogy ennyire ritkán tudok irni de végre itt vagyok közöttetek.Valaki közületek (aszem SKALP) azt kérte hogy adja meg mindenki a nevét címét meg egyebek, hát az enyim ihun van e:                   név:Lugosi Árpád                                                                           született:1980.10.20                                                                    

lakóhely:Budapest 1162 Csömri út 246

ragasztott név:Zsiráf

Az adataim alapján láthatjátok ,hogy egy kis takonypóc vagyok de imádom a BIGeket ezért is csatlakoztam acsapathoz.Ahogy azt már irtam 15 éve markoltam elősz gázkart ,de csak 1 éve van jogsim ebben az a pláne ,hogy 4-dik éve futárkodom.

100Hz Creative Commons License 2004.11.05 0 0 411
Igen, elég nagy fejfájást okoz nekem is, mit tegyek, mert ha most veszek, akkor bizony tavaszig csak állni fog. Viszont ha meg lesz egy-két szép napos, száraz idő még az ősszel, vagy télen, és én meg csak itthon szobrozok, miközben a haverom meglövi Egert oda-vissza, attól meg én fogok fejreállni. Éleg rossz időpontban adta meg magát, szó se róla! 
Előzmény: Iceapo (410)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.04 0 0 410
Ja jut eszembe most olvastam valahol, hogy télen minden savas aksit legalább egyszer felkell tölteni. Van benne igazság mert az akksikat az is tönkre vágja ha sokat állnak.
Előzmény: Iceapo (409)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.04 0 0 409
Szasz Fonti! Végül is én még most nem vettem akksit, meg nem is valószínű hogy veszek az idén, ráadásul még van egy másik akksim is T.Józsinak köszönhetően, ő ugyanis vett egy újjat és a bizonytalan kilétű akksiját nekem adta, majd tavasszal feltőltöm ezt és letesztelen mennyit bír ki még.Titkon remélem hogy még egy évet kifog bírni, de ha nem az sem probléma. Szóval ez az akksi helyzetem. Ciao!
Atti
Előzmény: 100Hz (407)
100Hz Creative Commons License 2004.11.04 0 0 408
Bocs, Hege! A telóval kapcsolatos kérdést Octának szántam!
Előzmény: 100Hz (407)
100Hz Creative Commons License 2004.11.04 0 0 407

Sikerült végre megnéznem a képeket, szívet melengető a sok szép DR látványa! Ki a gazdája az új királykék BIG-nek? Csak azért kérdem, mert 2001 decemberében egy csongrádi kereskedő srácnál láttam egy gyönyörű, Svájcból behozott példányt, azóta is sajnálom, hogy nem volt még meg rá a pénzem! A régi BIG-ek első telójának átmérője valóban 41mm. Mit szeretnél csinálni, Hege? Kíváncsivá tettél. Az akksi vásárlásról majd beszámolok. Apropó, Attis, Te hol, mennyiért, milyen gyártmányt vettél végül? fonti

Iceapo Creative Commons License 2004.11.04 0 0 406
A mondat azthiszem így értelmes!
Én útálom a nagyon meleget, még motorozni sem szeretek ha 40C° van!
Előzmény: Iceapo (405)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.04 0 0 405
Én útálom a nagyon meleget, még motorozni sem szeretek jó 40C°-ba!
Előzmény: Másik Név (404)
Másik Név Creative Commons License 2004.11.04 0 0 404

Fel van pakolva, biz 45 kg csomag - bár mikorra a kép elkészült, már néhány konzerv elfogyott. Ez egy hamisítatlan szieszta Spanyolországban. Ez a kedvenc képem, ilyen hidegben olyan jó rá visszaemlékezni ...

h.

Előzmény: Iceapo (403)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.04 0 0 403
Na ugye nem is olyan bonyolult!
Igen, valóban kéknek látom a Biget.
Nagyon elégedettnek látszol a képen, önbizalomtól duzzadsz! Nemtom jól látom-e?
Kicsit felvan málházva a moci, te még ráfértél? Valami nagy útazás előtti a kép, vagy utánni, de ahoz meg túl tisztának látom a kikandikáló moci részleteket?
Ciao! Atti
Előzmény: Másik Név (402)
Másik Név Creative Commons License 2004.11.04 0 0 402

Lám, a kitartás meghozta gyümölcsét! Életemben először sikerült egy képet felraknom a netre! :-)

 

hege

 

 

Másik Név Creative Commons License 2004.11.04 0 0 401

Valahogy nem megy ez a képfelrakás (egyébként az enyém kék).

Hoppá! Ott lesz már! Az előtérben az én markáns vonásaimat csodálhatja meg az Úri közönség!

Előzmény: Iceapo (367)
oktaclio Creative Commons License 2004.11.04 0 0 400
Atti vazze, már reggel itt a munkahelyemen kiröhögöm a belem a kamion project miatt!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Látom azért márkahű maradtál, legalábbis csőrös a kamion is...

Akksi: én legolcsóbban Bp.-en a Táblás u.-ban vettem akksikat a mocijaimhoz. A volt Deltasped raktártelepen van, tuti megtalálod: ha szemben állsz a Deltasped épületével, attól jobbra van a sorompós kapu, ott az őr elmondja, merre keresd az akksisokat. Egy tök jókedélyű középkorú csaj az eladó, mindig ad kedvezményt meg ajándékelemet. Ott feltöltik egyébként és ready to go. Szerintem.

Gyuri: bocs, hogy tegnap leráztalak, de pont meló közben voltam. ;-) A fém fékcső érdekelni fog, de nem most, mert havonta több csekket fogok a kezembe, mint papírpénzt mostanában... Valamikor összeröffenünk, ez a hét nem jó, de jövő héten megbeszéljük. Mi újság az eladó Biggel, van valami?

És még 1x ezer köszi Robinak, mert voltam olyan hülye, hogy Zkaroson felejtettem a "BIG-csomagom", de utánam küldte, meg is kaptam. De a Posta színvonalát mutatja, hogy a kormánycsapágyam ugyanarra a címre már nem érkezett meg...

Még valami: a "régi" BIG első teló belsőcső átmérője 41mm, ugye? Milyen más motornak ugyanekkora az átmérője, aminek van ilyen hosszú rugóútja és dupla tárcsás? Mert ugye az AfricaTwiné 43mm-es és az jó az "újabb" BIGbe, de szerintem a réginek rosszabb a fékhatása. Én nem vagyok 100%-ig megelégedve vele közúton, na. Terepre jó egyébként. Szerintem.
Iceapo Creative Commons License 2004.11.04 0 0 399
Na így egyértelmű a helyzet! Ha hosszútávra tervezel, én a gondozás mentes aksira szavaznék, dehát tudni kellene hogy mennyi is az árkülönbség a savas és a gondozásmentes között, hogy megéri-e ,stb..,meg megint csak nem vagyok a helyedben!Ciao! Atti
Előzmény: 100Hz (397)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.04 0 0 398
Szasz !Ha DRRObi linkbeszúrását akarod megnyitni az nem is fog menni egy darabig, ugyanis rossz!
Helyesen:http://www.globonet.hu/abmi
Robi a g betűt tévesztette el q-ra.
Sok sikert!Ciao! Atti
Előzmény: 100Hz (397)
100Hz Creative Commons License 2004.11.04 0 0 397
Köszi Atti a segítséget, de itt tényleg kimult az akksi, mivel már tavasz óta gyengélkedett. A nívó oké, oké volt mindíg, év közben rendszeresen ellenőrzöm. Szóval töltögetem már egy ideje, azt gondoltam, ezt az évet még kihúzom vele, hát csak nem jött össze!A töltést már egyáltalán nem veszi fel. Eddig én is úgy jártam el, mint te, indulás előtt egy kicsit rátöltöttem, és már dohogott is, most ez már nem jött be, erre feltettem egy 10órás töltésre, az sem lehelt bele életet. Möghalt, ez van, no. Nem tudok felmenni arra a weblapra, ahol a fotók vannak, valami beállításbeli gond lehet, tud valaki segíteni?
Előzmény: Iceapo (395)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 396
Hú bazzeg az én kenyerem sem a szótlanság, most látom csak mennyit pötyögtem!
Előzmény: Iceapo (395)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 395
Szasz Fonti! Látom nem kenyered a szótlanság / ez dícséret akar ám lenni, csak én ilyen furcsa vagyok/, annyi mindent írtál hogy mire a végére érek a mondani ill. írni valódnak, elfelejtem az elején mi is volt /pont agyam van, tudom/.
Amire emlékszem az a biciklis óra, szerintem tuti ötlet, nekem is van csak annyira lusta is vagyok hogy még csak a gondolatig jutottam el hogy nem-e felkellene szerelnem a mocira, előtte az óra egy XT 600-ason teljesített szolgálatot, de mivel azzal még full offroadoztam az optója lépten nyomon tönkrement, ezért kicsit hanyagoltam utánna is, meghát ugye a többi mocin rendbe volt a kmóra, kivéve a mostani RMX-emen, már kb. 2éve rossz a kmóra spirál, de valahogy nem érdekel a téma, úgysem az órát nézegetem terepezés közben, szerencsére tartalék meg van rajta, úgyhogy nem nagy probléma a hiány, meg ennyi év elteltével már nyugattan kijelenthetem, hogy kifejlődött bennem a sebesség mérés /elég sokáig jó mocival közlekedtem,amiken jó volt a kmóra/és a km számláló érzékelés /természetesen csak a közelebbi környékről dumálok, olyan 60km sugarú körben/.
Még amit látok itt alul, az aksid tuti meghalt? Nekem is bajom van ,volt az enyémmel , de durván. lehet hogy visszább elolvastad már, ha nem gyorsan leírom, szóval Tirolból mikor hazaértem egy csepp víz sem volt az aksiba, felöntöttem hát desz.vízzel majd feltőltöttem, de nem nagyon vette a lapot.Jó hagytam 3 hétig a dolgot, majd beletettem a mociba, indítás , semmi ,tekerte de nagyon gyengén, jó, majd rátettem a tőltőt egy pár perc múlva már duruzsolt is a moci.Ekkor abbahagytam a tőltögetést /10 perc volt, tehát semmi szinte/ Zkaros előtt 2 nappal feltőltöttem /6h alatt/, f..-án vette a tőltést, majd a tegnapi napig is jó az aksi /bár már tegnap kicsit furcsán indult, úgyhogy valszeg cserés lesz / de egy kis tőltés még segíthet neked is! Ha pedig először merült le még egy félévet simán kikell bírnia, igaz oda kell majd rá figyelned sűrűbben! Van e benne elég dessz.víz, meg ha 2-3 hétnél tovább áll a moci az aksi lehet hogy elgyengül /ilyenkor egy pár órára rákell tenni a tőltőre/ annyira hogy nem rendesen tekeri meg az önindítót, így a moci semmi pénzért sem akar majd beindulni !
Na röviden ennyi, persze a legkönnyebb megoldás az új aksi, de sajnos a savas aksik nem sokáig bírják és ahhoz képest elég drágák,a gondozásmentes aksik meg még drágábbak, én a helyedben nem egyből szaladnék a bótba, hanem kettőből, na meg persze nem is vagyok a helyedben! Remélem egy kicsit tudtam segíteni, ha valami zavaros arról csak én tehetek!Ciao! Atti

Bocsi a helyesírási hibákért de már elfelejtettem helyesen írni is /sose tudtam/, öregszem /vagyok/!Hogy kell helyesen leírni a tőltőre, tőltés, tőltöttem szavakat, a többi hiba az direkt van /mondjuk/ és nem érdekel?!
Előzmény: 100Hz (370)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 394
Sza.. bele!Mindig a tökéletesre törekszem, hát most ez így sikerült, tudom nem egész tökéj de megteszi! Őrülj Okta, ennyi kamion plexivel már akár Dunát is rekeszthetsz! Ciao mindenki, úgy látom ez az oldal inkább egy kamion topik, mint egy Biges! Bocs mindenkitől, de Oktát okoljátok ezért, mert nem tudott egy kib..t plexit odabiggyeszteni a Bigjére!
Nem baj Bigesek, lesz ez még így se!
Előzmény: Iceapo (393)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 393
Még mindig ezt nem értem!

--------------˙˙L__
|\\\\\\\\\\\\\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙˙oo˙˙o
Előzmény: Iceapo (392)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 392
Kicsit túlpakoltam!

--------------˙˙L__
|\\\\\\\\\\\\\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙ oo˙˙o
Előzmény: Iceapo (391)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 391
Még egy adag plexit rádobok!


--------------˙˙L__
|\\\\\\\\\\\\\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙ oo˙˙o


Atti Trans

Kicsit Csőrős!
Előzmény: Iceapo (390)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 390
Yes, tele a kamion plexivel!

--------------˙˙L__
|\\\\\\\\\\\\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙˙oo˙˙o
Előzmény: Iceapo (389)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 389


--------------˙˙L__
|\\\\\\\\\\\\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙˙oo˙˙o
Előzmény: Iceapo (388)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 388


--------------˙˙L__
|\\\\\\\\\\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙˙oo˙˙o
Előzmény: Iceapo (387)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 387



--------------˙˙L__
|\\\\\\\\\\\\\\\\\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙˙oo˙˙o
Előzmény: Iceapo (386)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 386


--------------˙˙L__
|\\\\\\˙˙\\\\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙˙oo˙˙o
Előzmény: Iceapo (385)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 385



--------------˙˙L__
|\\\\\\˙˙\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙˙oo˙˙o
Előzmény: Iceapo (384)
Iceapo Creative Commons License 2004.11.03 0 0 384
Még kipróbálok valamit!


--------------˙˙L__
|\\\\\\˙\\\|--|__|--
L-------------J--L------|
ooo¨¨˙˙oo˙˙oo˙˙o
Előzmény: Iceapo (382)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!