Keresés

Részletes keresés

DiabloCorsa Creative Commons License 2004.10.05 0 0 180
Érdekel valakit új Pirelli gumi pár 60.000,-ft helyett, 46.500-ért?
Motorra szerelve ennyi!
http://www.pasztoy.hu/index_end.html
oktaclio Creative Commons License 2004.10.05 0 0 179
No, csak szépen, sorban:
- borsodi gyerek vagyok, fogtok még tőlem olyan szavakat hallani, hogy csak na!
- bukócső: én Bigre vettem, de arra valahogy nem passzolt. Alakra hasonlít, de nagyobb (hosszabb), neked annyiból jobb, hogy több lehetőséged lesz alakítani szerintem, mert " több benne az anyag". :-)
- bowden: na azzal szívtam egy kicsit... Zsiráftól hazafelé menet a Pólusnál szakadt el a bowden, megpróbáltam menni kuplung nélkül, de a sok ritmustalan barom autós miatt inkább megálltam. Eltoltam egy ismerőshöz, aki mellesleg szerelő (Geleta Rudi). Betettem az udvarába. Másnap mentem a pót bowdenemmel, de annak a végén más volt a "bogyó", mint ami kellett volna hogy legyen. Cserélgettem oda-vissza a bowdeneket, kívül-belül, 1 óra után elértem, hogy egyik sem lett jó. ;-))) Na akkor morcos lettem és otthagytam a srácnak, hogy csinálja meg, nekem úgy sincs időm elmenni a bowdeneshez napközben. Ma megyek érte, gondolom 1-2 ezer forintot elkér még a cseréért pluszba, de én ebbe már beleszámolom, hogy szombat este nem kellett a városon áttolnom a mocit...
Még valami kérdés?...
;-)))))
MakLeod Creative Commons License 2004.10.04 0 0 178

Hello!

 

A másik bukócső, amit a Zsiráfnak adtál, az mire való, mert azt fogom én megkapni...?

 

TenereMiki

Előzmény: oktaclio (171)
hardraider Creative Commons License 2004.10.04 0 0 177
-Bowden szerviz kft XIII.Váci út 168. Tel:2702294. 06705768661.
Előzmény: oktaclio (171)
Iceapo Creative Commons License 2004.10.04 0 0 176
bowdwnt=bowdent
Előzmény: Iceapo (175)
Iceapo Creative Commons License 2004.10.04 0 0 175
Én sem voltam Fóton, annyira másnapos voltam hogy még ha akartam volna is menni sem tudtam volna. A bowdwnt megcsináltad vagy újjat vettél?
Előzmény: oktaclio (171)
Iceapo Creative Commons License 2004.10.04 0 0 174
Pirinckázott ez tetszik ez olyan szó mint a perecelt, még soha nem hallottam. Anyagilag én sem vagyok eleresztve nagyon, de a decemberem úgy nézki jó lesz ha el nem zavarnak addig a cégtől/nagy leépítések lesznek, MATÁV/, hát csak akkor meg már ki motorozik?
Előzmény: oktaclio (173)
oktaclio Creative Commons License 2004.10.04 0 0 173
Hát ja, azaz majdnem. Ugyanis Zsiráf pirinckázott ezzel a csővel, szóval még kell hajlítgatnom rajta jobbra-balra, de a főlényeg, hogy ez már tutira jó. Meg még le kell festenem, de az nem téma. Remélem Zkarosra kész lesz (meg összerántok még egy kis zsét addig, mert ez a hónap gazdasági katasztrófa...)
Előzmény: Iceapo (172)
Iceapo Creative Commons License 2004.10.04 0 0 172
Na jó reggelt! Felébredtünk a hétvégi álomból! Mázlista ! A bukócsőre értem. A freemailen nem tudom kitörölt leveleket egy biztos nem én voltam! Egyet töröltem amit én tettem fel, a Bonus csatolt filét, hogy legyen hely a Hessler képeknek.Na jóéjt és örülök hogy legalább már neked fasza a bukócsöved, nekem is már majdnem kész csak napok kérdése.
Előzmény: oktaclio (171)
oktaclio Creative Commons License 2004.10.04 0 0 171
Na csao,

Sajna elszakadt a kuplungbowdenem, ezért nem tudtam menni Fótra hétvégén.
Ja, valaki törölt ki a freemailből leveleket, ezúton szeretném "megköszönni" neki. :-(
És 100.000 köszönet Zsiráfnak a bukócsőért! Van zsír bukócsövem!!! Király!!!!!
Iceapo Creative Commons License 2004.10.03 0 0 170
Hát ehez nincs mit fűznöm egy kicsit be voltam b...va, bocs mindenkinek de úgylátom írás kényszerem volt! Hú de másnapos vagyok!
Előzmény: Iceapo (169)
Iceapo Creative Commons License 2004.10.03 0 0 169
Szasz Robi! Soha ne agodj a létszám miatt, mindig az az a lényeg ki lesz ott, bármit is gondol, tudod aki akar az tud időt szánni az ilyen fontos dolgokra ami most igaz még gyerekcipőben jár de lehet hogy lesz belőle valami! Én nagyon bízok benne mert szerintem ez egy nagyon jó dolog lenne.Tudom nem egyszerű a szabadidő összehozása de akinek valami fontos az úgyis megoldja. Én már nem bánnám ha most lenne okt. mittudomén hanyadika, megint dumálhatnánk a minkent érintő "életbevágó dolgokról"! Természetesen a földön járok és akkor is újra és újra ezt mondanám! Lehet hogy kicsit most spicces vagyok de jó hogy tiszta, és őszinte gondolatok jutnak az eszembe.Ezeket a gondolatokat holnap is ugyanígy fogom gondolni!Na Jó éjtszakát mindenkinek ! Én nem vagyok fanatik szerintem minden jó amit az ember szívből szeret, és felvállal csak toleránsnank kell lennünk egymáshoz és csak ez fog minket előrrébb vinni. Én minden motorost és embert egyaránt szeretek ha nem adnak rá okot hogy gyűlöljem őket! Hú ez most kicsit durva volt?!Mégegyszer Jóéjt!Bocs de kitőrt belőlem az okos!
Előzmény: DRBIG (168)
DRBIG Creative Commons License 2004.10.03 0 0 168
Sziasztok 1hengeresek!Ma sikerült potom 3euroert bejutnom ide,nem is hiszem el hogy 20 perc alatt bejött az oldal!Nemtom mi faszert szarakszik,mert most is ugyanazokat a lepeseket teszem a bejutasert mint eleinte!Mas weboldalak azonnal bejönnek...!R.Sainct volt az egyetlen elvonalbeli rallye profi,aki azt nyilatkozta,hogy soha nem ülne több hengeres gepre sem versenyen,sem a hetköznapokban,tan en ezert is birtam Öt annyira ;-)) !/Balazs azt irta eddig 8-an jelentkeztek nala.Remelem azert ennel többen leszünk,mert ez szereny szamitasaim szerint eppen hogy csak a fele...tudom en könnyen dumalok,mert 6-8 hetig most nem dolgozom,mas gondom sincs,mint a leendö Klubbunk ;-)) !Azert van mas is persze.../Itt kurva jo idö van,de most meg az utolso napokban szezonzaras elött annyi melo van,hogy hiaba kacsingat ram a DRagam mikor elmegyek mellette,nincs idöm megtekerni a gazkart!/Ja Miki:eddig 3 olyan helyre irtam tura plexi ügyben,akikkel mar egy ideje kapcsolatban vagyok,rendelgetek tölük ezt azt,2-nel nincs,a 3. meg nem valaszolt.Nem lesz ez egyszerü...!Remelem Töletek is jön 1-2 Tenere-s,föleg Te,jo volna megismerkedni!Ahogy elnezem itt az iromanyokat,igencsak lanyhult az erdeklödes.Sokan nem is irnak ide.ICEAPO,OKTA,MIKI meg en neha csak irogatunk...DEXTER eltünt,SKALP gondolom nem er ra,Takacs Jozsi  (JOE) se idö milliomos,dr.Biro Balazs is eltünt,HARDRAIDER,Zsiraf es FREEWINDes Gyurink is hallgat...HUDAKnak meg a gyöngyösi Molnar Gabornak nincs hozzaferesi lehetösege,Laczo Gyuszi is csöndben van,hogy csak par nevet emlitsek...tan nem lesz ez mindig igy :-/ !?!?Na jo nem akarom am en ezt eröltetni,meghat nem mindenki er ra annyit mint en ugye ;-)) !Megyek aludni,holnap durva napom lesz,napsüteses benzingözös vasarnapot MINDENKINEK:DRobi
Iceapo Creative Commons License 2004.10.02 0 0 167
Szasz TenereMiki ! Köszi az infót! Nem tudom hogy fordulhatott elő vele ez a baleset, én ahogy ismertem, ő volt mindig a legkörültekintőbb versenyző az összes közül és talán a leghiggattabb is, ettől függetlenül persze mindenki hibázhat és sajnos ez be is következett. Asszem egy szakadékot nem sokan éltek volna túl.Az ilyen esetek miatt lesz az ember egy kicsit megfontoltabb, mert ugye a legjobbakat is érheti baleset.Én ugye elég sokat járok földutakon az RMX-el, és rengeteget buktam már/szerencsésen/,és hányszor volt olyan hogy a kanyarokba szembe jött egy traktor, autó, kutya stb.....és az a szerencsém hogy szegény moci csak ennyivel tud menni, amennyivel, képzeld el ha mondjuk egy 650-es Husebergen ültem volna hát lehet hogy nem írogatnék most. Arra akarok kilyukadni hogy a csuklóm az ilyen hírek hallattán egyre megfontoltabban húzza a gázkart és inkább csak bóklászolok mint versenytempóban döngessek az utakon.A Husaberget azért hoztam fel mert egy 60 valahány lóerős motorral szinte lehetetelen lassan közlekedni, már próbáltam egy párszor az egyik havernak ez van és többször mentem már vele.Nagy élmény de nem kellene, úgyanúgy mint betonra egy sportmotor sem a vége csúnya dolog lenne. A KTM csapathoz visszalépéséhez nem fűzök semmit. Na Ciao ! Üdv.: Atti
Előzmény: MakLeod (166)
MakLeod Creative Commons License 2004.10.01 0 0 166

Hello!

 

Nyakcsigolyatörés okozta a háromszoros Dakar-bajnok halálát 2004. szeptember 30. 16:34 A francia motoros a Fáraó-rali negyedik szakaszán kétszer bukott

Nyakcsigolyatörés okozta Richard Sainctnak, a Dakar-rali háromszoros győztesének a halálát, aki szerdán balesetben vesztette életét.

A francia motoros a Fáraó-rali negyedik szakaszán kétszer bukott KTM-motorkerékpárján, a második végzetes volt: egy 80 méter mély szakadékba zuhant. A helyszínre érkező mentőhelikopter már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

"A halál a nyaktörés miatt bekövetkezett légzés- és vérkeringés-leállás miatt következett be" - jelentette be a sivai kórház illetékese.

Sainct 1999-ben, 2000-ben és tavaly diadalmaskodott a Párizs-Dakar-ralin.

A tragédia után a KTM-csapat visszalépett a versenytől. "

 

 

Hát ezért halt meg szegény...

 

Üdv: TenereMiki

Előzmény: Iceapo (163)
oktaclio Creative Commons License 2004.10.01 0 0 165
Ma este jön valaki a Ladik u.-ba?
Iceapo Creative Commons License 2004.10.01 0 0 164
Most KTM-mel versenyzett ugye?
Na még valami a hosszabb mondanivalómhoz. Én régen rendszeresen figyelemmel követtem a Dakart a műholdas csatornákon /'97 óta minden Dakart felvettem a tv-ből 2003-ig ez volt az utolsó/, nagyon élveztem a Yamaha, KTM,BMW csatát, de amikor kivonult hivatalosan a Yamaha akkor gyanus lett valami azután asszem a BMW nyert egy párszor és most ugye a KTM, konkurencia híjján, szóval ezért írtam azt amit írtam lentebb. A sorok között itt is csak a pénz beszél, meg reklám az egész, felháborító és a sok lelkes amatört meg kb. 1-2 percig mutatták. Betelt a pohár nálam és a 2004-es Dakart már nem is nagyon követtem figyelemmel / A Palikékat most inkább szóba sem hozom annyira gusztustalan, bele hazudnak a kamerába, ez csúcs, húú ideges lettem, mindegy hagyjuk, most sokkal nagyobb ember halála miatt írogatok/ Az a szőrnyű hogy a sok barom pénzes már a Rally sportba is beférkőzött. Én kicsit sajnálom ezeket az élsportolokat mert látjátok még az életüket is képesek feláldozni egy egy gyárért, csapatért és ha most a pénzt nem nézzük,mert ugye ha meghal az ember mit kezd a pénzel, de mi lett volna ha megkérdezik Sainct-től hogy te figyelj, képes vagy meghalni ezért meg azért, jó tudom az ilyen sportolókat hajtja már a kényszer is mert ha nem tud versenyezni akkor tiszta depik lesznek, gondolom ugyanúgy mint pl. én ha nem tudok menni dolgozni 2 hét után már tiszta frászban vagyok mikor mehetek már megint. Na mindegy azt akarom kinyögni, hogy nagyon sajnálom hogy meghalt, de abban már nem vagyok biztos hogy megérte-e neki. Ő biztos azt mondaná hogy igenis megérte, nem tudna mást mondani, ez volt az élete az egészet erre tette fel.Mindegy ez az én szubjektív véleményem, majd ezt is kibeszéljük Z.karoson, ha van kedvetek? És nehogy valaki félre értsen amiket itt írtam, mondom mégegyszer én is felnézek ezekre a Hősökre, csak a sok Hős mellet sok a tehetségtelen barom /túl sok, ettől lettem ilyen/, akinek pénze van és azt hiszi hogy tud autót/Palik/ vagy motort/nem írok neveket/ vezetni és ez felhatalmazza őket arra hogy a többi lelkes versenyző kárára mutagassák magukat a tévében és sajnos ebben óriási felelőssége van a médiának hogy mit is ad le 20-30percben?És én mit látok a tévében, ezt. Na most befejezem mert szaladok dolgozni.Ciao mindenki !Majd Zkaroson iszunk egyet Sainct-re is.
Előzmény: MakLeod (162)
Iceapo Creative Commons License 2004.10.01 0 0 163
Hi ! Nem tudja valaki pontosan mi is történt , mert nagyon zavar a tudatlanság, vagy szétnézzek a hálón!
Előzmény: MakLeod (162)
MakLeod Creative Commons License 2004.10.01 0 0 162

Hello!

 

A tragikusan elhunyt motoros eképpen nyilatkozott az idei Dakar előtt:
"Az a legfontosabb, hogy hiba nélkül teljesítsd a versenyt. Hogy ne legyen technikai gondod, ne tévedj el, ne kockáztass túl sokat, és ne ess el. Ha ezeket mind sikerül elérned, akár bajnok is lehetsz."  MTI

 

Itt van egy-két kép Richard Sainct-ről. Béke Vele.

Üdv: TenereMiki

Ez is BIG?

 

R.Sainct

 

MakLeod Creative Commons License 2004.10.01 0 0 161

Hello!

 

Szörnyű hír! Engem is letett rendesen... Nekem is Ő volt a kedvencem...

Természetesen fogok írni levelet.

 

Üdv Nektek: TenereMiki

Iceapo Creative Commons License 2004.09.30 0 0 160
Én valószínű most kihagyom Fótot, csinálom a bukócsövet. Ezt skubizzátok, bővebben a drbig-club@freemail.hu-n találtok fotókat Robi szerezte őket én csak ide oda pakolgatom őket. A fotókon S.Hessler gépei láthatóak, az új is közöttük van. Na Jó éjt mindenkinek.S.Hessler gépel
Előzmény: oktaclio (158)
oktaclio Creative Commons License 2004.09.30 0 0 159
Robi írta a freemailre:

Melyen Tisztelt BIGesek,TENEREsek,FREEWINDesek es egyeb
1HENGERES Barataim,Körte neni(nem tiszteletlensegböl hagytalak
utoljara!)!Nagyon szepen megkerek mindenkit,egyet kiveve(nemtom ki
az!),hogy akit erdekel,es ott szeretne lenni Zalakaroson,vegye a
faradsagot es foglaljon szobat Varga "BIG" Balazsnal a 309861272-ön!
Mivel ekkor mar nala is szezon vege van,erthetö modon fel kell
keszülnie (reggeli,fütes stb..)a "sok" 1hengeres fogadasara ;-))!Az Ö
neveben is elöre köszönöm igyekezeteteket,es remelem teljes
letszamban(velem együtt eddig 16BIG)Asszonnyal vagy anelkül,sikerül
összehozni a Klub alapito gyülessel egybekötött hetveget!!!
KÖSZÖNETTEL:DRobi
oktaclio Creative Commons License 2004.09.30 0 0 158
Ice meg mások is! Jön valaki vasárnap Fótra, az endurocross futamra?
Iceapo Creative Commons License 2004.09.30 0 0 157
Szasztok !Én nagyon nem ismertem R.Sainct-et, de azt tudom róla hogy rettenetesen jól vezetett /láttam azért egy pár Rally-t a tévében/, a Rally sport nem igazán hoz lázba, esetleg a motorok ill. bármely kategóriában az amatőrök, gyorsan indoklok, szerintem az amit mi látunk a tévében az csak a pénzről szól meg a reklámokról ezért nem érdekel az élsport, sokkal többre tartok egy olyan embert aki összekuporgatja a kis pénzecskéjét hogy elindulhasson a versenyeken. Ettől függetlenül természetesen akik nyerik a versenyeket valóban ők a legjobbak és megráz engem is minden haláleset, legyen az amatör vagy profi vagy esetleg egy néző, főleg ha az egy versenyen történik, ahol elvileg nem lenne indokolt, gondolok itt a biztonságra, rendezésre stb...Ebben az esetben sem ismerem még a körülményeket, úgy hogy többet nem is fűzök hozzá. Robi: Én még nem tudom pontosan mikor is megyek Zkarosra, sok mindentől függ, nemcsak a pénztől, hanem mint írtam már régebben lehet hogy nem egyedül mennék és akkor sajnos igazodnom kell a többiekhez is, szerintem a jövőhéten lefikszálom velük pontosan hogy mi is lesz, addig pontosat az ügyben szintén nem nagyon tudok mondani.Én legszívesebben már lemennék pénteken, de mivel elakarom csábítani a többieket is ezért lehet hogy csak szombat reggel megyünk, nem tudnak eljönni szabira, pénz sincs nagyon, sorolhatnám itt az indokokat de nem sok értelme lenne. Sajnos én terepre nem igazán akarok menni a mocival, a gumim elég gáz, meg mint máskor már mondtam én kímélem a vasat, nekem nem hiányzik a terepezés, most hétvégén is nyomok egy kört a kis traktorral /RMX/. Sorry. Na Ciao mindenki, Albíback ! Ez fenyegetés!
Előzmény: DRBIG (156)
DRBIG Creative Commons License 2004.09.30 0 0 156
Sziasztok!Helyesbitek;3-szoros Dakar gyöztes volt...alig aludtam valamit!Ha valakinek modja van(ideje+lehetösege ugye,es ert a szamitogephez nem mint en!)irjon egy reszvet e-mail-t a magyar endurosok neveben:Miki Te peldaul,mint a Magyar Tenere Klub Vezetöje...!Körte neni,talan Te tudnal ebben segiteni,halas lennek.../nagyon remelem,hogy Zalakaroson sikerül majd mindenkit megismerni,es lesz idö,jo idö ugye,szombaton egy laza terep-beton turat megejteni a környeken...rossz idö eseten(nagyon rossz,mert ugye azert egy BIGes nem nagyon huzodik vissza ha nem süt a nap) meg laza sörözgetes mellett kiadunk magunkbol minden BIGeset :-)) !Valoszinü,hogy en nem Szombathelyröl,hanem Szegedröl startolok,ugy hogy ICEAPOval,esetleg DEXTERekkel,HUDAKkal egyeztethetnenk,hogy lazabb terepet közbeiktatva együtt letekerhetnenk...!?!?A talakozoval kapcsolatos ötleteiteket is nagyon varom,mert mar 3.dik szezonomat töltöm itt Tirolba,es nem nagyon vagyok kepbe az otthoni lehetösegekkel...minden keppen olyan környekre kell nyilvan megszervezni,ahol van terepezesi lehetöseg is!Stefan Hessler Rallye Profi (DR-Z 830 BIG) elfogadta meghivasunkat,a svajci holland es cseh klubbok is jeleztek reszvetelüket,ugy hogy "nincs vissza ut" ;-)) ,bizom Bennetek!Szarok ra mibe kerül,tavasszal mar lesz egy kis lovem,meghat ha Ti is segitetek egy kicsit...na ezeket majd szemelyesen!Itt igen jo idö van ma,csak este kezdek,ugyhogy at tekerek nemetbe egy enduros boltba es megveszem a HUDAK baratnöjenek az endurocsizmat,amire megkert!Jok ne legyetek,BIGes üdv.:DRobi
oktaclio Creative Commons License 2004.09.30 0 0 155
Szeva Robi! Lám, biztunk benned és sikerült is! Mármint ide bejutni...

:-)))

Skacok! Van már valami terv, hogy milyen irányokból milyen csoportok és mikor indulnak Zkarosra? Esetleg a bp.-iekkel holnap este a Ladik u.-ban megbeszélhetnénk. Igaz, még csak október eleje van, de gyorsan elszalad ez a 3 hét...
Üdv
Okta
Előzmény: DRBIG (154)
DRBIG Creative Commons License 2004.09.30 0 0 154
Szia Körte neni,sziasztok BIGesek!Nem sok barna hajszalam maradt,illetve mar teljesen feher vagyok!A helyi bank pancelszekrenyebe elöbb bejutok mint ide!Az összes anyag amit eddig a BIGröl összeszedtem(magyar es nemet nyelven)MR-böl katalogusbol es a nemet ENDURO-bol,azt szinesben lefenymasolva egy nagy boritekban mar elküldtem a nalam elöször jelentkezö par BIGesnek,ICEAPO tuggya miröl gagyogok!Ha lesz idöm sokszorositom az anyagot es viszek belöle Z.karosra!Az en oldalbordam(RITA) jön velem,mert Ö hozza kocsival a sört,meg mert 22-en a szülinapja van,meg lehet hogy ott nyomban el is jegyzem!Azt most pontosan en sem tudnam megmondani mennyien jelentkeztek Balazsnal(pedig ma jartam ott es mondta is!),es hany ferö hely van,megkö kerdezni Töle!!!Tegnap atleptük az ora szerinti 87ezret is,minden gond nelkül!Egyszerüen imadom a "Traktorom"!Vettem akcioba Tuareg kormanyra rögzithetö enduros kistaskakat,hatizsakokat,vizallo turazsakokat,ugyhogy LET hozzatok magatokkal Z.karosra ;-))) !Körte nenit is sok-sok szeretettel varjuk,legalabb majd elmeseli a szerkesztösegben,hogy nem csak GSXRR1ZXR-ekböl meg CROUISER-ekböl all a vilag,he,he!Skalp is jön?Jo vona...szeretnem megismerni!De nem csak Öt,hanem MINDENKIT!Ebben a pillanatban irta RITA,hogy Richard Sainct a kedvenc Rallye pilotam(2-szeres Dakar gyöztes)a Farao Rallye-n meghalt :-((( !Hat ez most mellbe vagott...de kurvara.../a hetvegen megint szopok,nem tudom mikor irok legközelebb(egy tiroli 53 szobas hotel barpincere vagyok),ugyhogy napsütesben es benzingözben gazdag hetveget MINDENKINEK:DRobi
Iceapo Creative Commons License 2004.09.29 0 0 153
Utólagos engedélyeddel elküldtem tanácsod Robinak, ami szerintem egész kíváló, mondhatni fasza.
Előzmény: oktaclio (152)
oktaclio Creative Commons License 2004.09.29 0 0 152
Bazz, nemhiszem, hogy nem sikerül neki!!! Mi a fax van a német internettel??? Egy javaslat: próbálja egy keresőbe beírni, hogy mondjuk: torzsasztal, vagy SUZUKI DR BIG, vagy Fórum Közlekedés Totalcar - autó-motor, meg ilyenek, ezek kombinációja. Sok sikert neki! (Szurkolunk neked Robi!)
Előzmény: Iceapo (151)
Iceapo Creative Commons License 2004.09.29 0 0 151
Ha érdekel a véleményem szerintem nem tudom! Én is viszem az egyik oldalbordámat, rajta fogok utazni, a másikat most otthon hagyom /egyszerre két lovat megülni elég nehéz lenne, bár nincsenek lehetetlenek/.
Előzmény: oktaclio (149)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!