Keresés

Részletes keresés

DRBIG Creative Commons License 2004.09.24 0 0 90

Tapasztalataim szerinti hianyossagait a BIGemnek a következö keppen potoltam,csereltem ki:minösegi fekbetettel es acelboritasu fekcsövel az elsö fekem nekem most tökeletesen megfelel,a boritassal se volt soha problema!Egy turaplexi(amit meg csak majd most rakok fel OKTA jovoltabol:köszi),es kormanymagasito bilincsek(letezik a BIGhez 10-20-30mm)a turakenyelmet es a tanktaska zavartalan felhelyezeset segitik elö!Bukocsö,közepallvany;-asszem nem kell leirnom!Az telok rugoit,es a hatso rugostag rugojat "WIRTH" markaju progressziv rugokra csereltem,növelve ezzel az ülesmagassagot ami terepen abszolut elöny,es terhelt allapotban(Felsö+oldalso dobozok 3reszes tanktaska+Rita stb..)abszolut biztosan tartja az iranyt huzosabb kanyarokban is!A belsö gumikat vastag versenyenduro belsökre(tan atlöni sem lehet,he,he) csereltem,Metzeler Karoo-kkal parositva:nalam ez telitalalat!"HOLESHOT" rozsdamentes könyök (3mm-rel nagyobb belsö atmerö mint a gyari,ad neki nemi naftat!)"LASER" redszerbe vegzödve,ami könnyebb,szebb es rozsdamentesebb,mint a felmagassagban elhelyezett dögnehez rozsdasdo gyari adomany es nem tul hangos,nem all ki oldalra!Az akksit egy "HAWKER" markajura csereltem,ami fele akkora meretü es sulyu mint a gyari,telre sem kell kivenni,a tajekoztato szerint 12 ev az elettartalma!Repülögeptechnikusok altal kifejlesztett,ütes es vizallo,gondozozasmentes,minusz 20 es plusz 60 fok között tuti a start.Stefan Hessler motorjaban 5eve "szolgal",tavaly megjarta Afrikat hosszaban oda-vissza minden gond nelkül!(en meg csak aprilis ota hasznalom)A kezvedö lapatokat modernebb,kormanyvegben rögzithetökre csereltem,ami terepen es/vagy betonon bukaskor vedi a kezet meg a fek& kupplungkart is!Felraktam egy orat is(motorra valo vizallo kvarc,de ez draga vooot),mert sose tudom mennyi idöm van meg BIGezni ;-))!A blokkvedö müanyag "diszitest" azonos kinezetü stabil homokfuvott aluminium kartervedöre csereltem,mert egy melyebb patak aljan barmi elöfordulhat...  :-))!A dobfekemmel hatul nekem semmi bajom.Ezek utan en teljes mertekben elegedett vagyok a "Csörössel",meggyözödesem,hogy kategoriajanak meg a mai napig is a legsokoldalubban es problemamentesen motorozhato enduroja annak,aki nem szövöget versenyzöi almokat!CAFOLJATOK MEG HA TUDTOK ;-)) !DRobi

DRBIG Creative Commons License 2004.09.24 0 0 89
Sziasztok!SKALP!!!Ez a masik tipus amire rakacsintottal erdekelne engem is,de nagyon!!!Mer 14 eve endurozok,mint irtam mndenhol kemenyterep-endurozas-Roma-Paris-Berlin stb!XL 500 S,XT Tenenre,XL 600,Cagiva Elefant,közben RMX 125,KLR 600-650 es 3 eve BIG!Europai markakkal nincs szemelyes tapasztalatom,de a barati körnek köszönhetöen volt szerencsem kiprobalni pl Husaberg 650-et,LC4-est is!Az en velemenyem a következö:ebben az 1HENGERes kategoriaban ilyen SOKOLDALU Vas nincs!Az eurpai hardendurok szükreszabott- draga es szerelöt igenylö szervizintervallumai nem nekünk,hetköznapi felhasznaloknak keszült.2szemely,terhelhetöseg,hosszabb tura nem ezeknek a "loerögyaraknak" valo.XT,Dominator,KLR,Tenenre nem tudnak többet a BIGnel,söt ha a teljesitmeny leadasat a terhelhetöseget es a megbizhatosagot helyezzük elöterbe,akkor a BIG a legjobb!Nem egy europai es del amerikai szervizekben nyilvantartott BIG atlepte a 100ezret minden gond nelkül!Az enyembe kis hijan(2ezer) 90ezer van,igaz van nemi zörej,ha megkergetem 1liter olajat lenyel ezer KM-re!De minden 1hengeres csipeget nemi olajat,föleg ha hajtva van,talan ezt itt le sem kellett volna irnom!A Kawasaki a KLR 600-hoz gyarilag elfogadott 1,5litert irt annak idejen 1000KM-re,es meg is kajalja,ezt tapasztaltam Roma-Szombathely között oda-vissza,ugy,hogy 2500KM volt a blokkba!!!Az uj tipusokrol meg:az uj XT660R-t(nekem nem is tetszik!) Spanyolba rakjak össze,a hazai kereskedök is meg varakozasra,ovatossagra intenek,mert kabael problemakkal toljak vissza öket!Az LC4-röl rengeteg tesztem van,meg egy blokk sem erte meg a 40ezer(!)KM-t,ugyanis a mai napig komoly kenesi gondokkal küzd,alaumeretezett olajfuratok a blokkban,stb...az Adventura a 40ezer KM-es tartosteszt idelyen 37ezernel beragodott vezermütengellyel feladta!A BMW F650 terepen a BIGhez kepest nulla(ezt Stefan Hessler Rallye Profi DRZ-830BIG is ala tudja tamasztani,ha nekem nem hiszitek el!)!Azonkivül pedig kibaszott draga hasznaltan is,a szervizröl nem is beszelve,meg a 10ezeres intervallum ellenere is!A KLR650 futomüileg es motorilag is gyenge,nekem uj volt,10ezer KM utan eladtam.Talan ki is meritettem a jelenleg elerhetö 1HENGEReket...Hianyossagai is vannak a BIGnek,de ezeket viszonylag olcson ki lehet küszöbölni...
Előzmény: skalp (83)
oktaclio Creative Commons License 2004.09.24 0 0 88
Azt még itt jegyezném meg, hogy Ice gépe naon pöppe állapotban van, volt szerencsém látni az örkényi "mini-találkozón". A doboza is zsír, főleg a két oldaldoboztartó, amibe bele van integrálva az irányjelző! És ha már Örkényről írok, meg kell jegyeznem Hard kipuját is, combos a hangja a gépnek. ;-)
Sör: hát igen, ez egy kényes téma. :-D Remélem Zalakaroson a helyi ÁFÉSZ (értsd: vegyesbóóót) már készül a BIGesekre és feltöltötte már a készletét pár Heinekennel (vagy Stellával, Bivallyal, stb.)
Előzmény: Iceapo (87)
Iceapo Creative Commons License 2004.09.24 0 0 87
Szasztok ! A sörről csak annyit, úgylátom éppenhogy elég lesz, ha ekkora az érdeklődés, természetesen ez nem baj, én is örülök hogy ilyen sokan vagyunk.Lehet hogy hozok én is egy emberkét magammal /vagy kettőt/.
Nagyon remélem Skalp is eltudsz jönni, úgy látom lenne mit mesélned, hogy képben legyél felőlem ezért írok egy pár sort én is magamról, meg azok miatt akikkel még nem találkoztam és nemtudnak semmit rólam.Tehát,teháttal nem kezdünk mondatot, szóval Juhász Attila vagyok 33éves, Kiskunfélegyházi, Matávnál dolgozom, a nyilvános készülékeket pofozom helyre, se kutyám se macskám, hazudok mert van egy gyönyörű kutyám, kb.10éve motorozok, csak enduroim voltak /XL250;86'XT;'92XT;'92DR650, és ami most van az egy '93-as RMX250 lámpás enduro/2ütem/ és egy '90-es DRBig800S.A Biget tavaly márciusban vettem, régen sokat túráztam/4-5 éve/ és már nagyon hiányzott megint. Az RMX-et meg 4-5éve vettem, abban az időben többet terepeztem, de betonon egy centit sem lehet menni vele normálisan, így jutottam el a Bighez, de ez is egy jó történet, ugyanis TDM850-et szerettem volna és a kereskedő srác /Csongrádi, Vígh Zoltán/ akitől szerettem volna megvenni közölte hogy sajnos lefoglalták, de van egy Bigje, nézzem meg, elmentem, kipróbáltam és meggyőzött, azóta pedig egyre jobban megszerettem. Az RMX-et megtartottam mert néha /2hetente/ kimegyek bohóckodni vele a környékre /csak csámborgok vele a környéken, erdők, mezők, nemzeti parkokban. szigorúan csak a földutakon, mert fontos nekem is a természet, soha nem dobok el egy műanyag flaskát sem és aki ezt teszi azt elítélem ezért/ és ha nem lenne, tuti hogy nagyon hiányozna. Először ilyet a DR650-nél éreztem egy kicsit bánom is hogy eladtam, de könnyebb gépre vágytam és ez indokolta a lecserélést. A Biggel nem nagyon szeretek terepezni /itt a nagyon hard dolgokra gondolok/ , egyszerűen sajnálom, én nem azért vettem, jó persze kipróbáltam már én a sík Alföldön a földútakon és ugyanúgy/ majdnem/ tudok vele menni akár mélly homokban is mint az RMX-el, de ettől függetlenül nem arra való, szerintem.
Ja és a szerpentinek mentén is általában gyönyörű a táj, tehát ezt is lehet élvezni és nem elhanyagolható hogy a Biggel nagyon jó döntögetni kanyarokba. Más, a BIG cserén én is sokat gondolkodtam, ami érdekelt azt ki is tudtam próbálni és mindig arra jöttem rá hogy nincs jobb motor a BIGnél, mind tetszett amit próbáltam de a Big áll hozzám a legközelebb /1 henger, nagy köbcenti, van súlya, nagyon jó kanyarokba stb.../ , ennyi.
Skalp egyik kérdésedre csak azt tudom írni hogy igenis ide írogassunk ha tudunk, de Okta szokott postázni a freemailre is, de szerintem ez a fórum sokkal egyszerűbb dolog mint postázgatni mindent mindenkinek, na persze csak ha van Net elérés.
Na most hirtelen ennyi, mennem kell dolgozni. Ciao mindenkinek!
Előzmény: DRBIG (85)
oktaclio Creative Commons License 2004.09.24 0 0 86
Szia Skalp!

Örülök, hogy elfogadtak invitálásom. (Illetve párttag-toborzásom ;-))
Sajnos ez a fórum nem küld értesítést, ha valaki ír, én pl. naponta kb. 2x megnézem, visszaolvasom a hozzászólásokat és akkor írok. A freemail igazán csak az elején "élt", az első leveleket már bemásoltam ide. Oda érdemes beírnod magad a címlistába, ha valaki infót akar megosztani mindenkivel, akkor onnan lehet leveleket küldeni. Meg aztán vannak páran, akik ide nem tudnak eljutni, ők onnan kaphatnak információkat.
Gondolom majd idővel lehetne egy weboldala a magyar Bigeseknek, de ez még a jövő zenéje...
Azért kíváncsi lennék, melyk típus csábítaná el a szíved, mikor én hasonló dolgokat írtam a KTM640Adventure-ről, gyorsan le is beszéltek róla. :-))))))
Üdv
Okta
Ui: a mai esti találka nem marad el, ha rossz idő lesz se, de nem kötelező motorral jönni, aki nincs felkészülve a rossz időre, jöhet autóval (vagy BKV-val).
Előzmény: skalp (83)
DRBIG Creative Commons License 2004.09.24 0 0 85
Sziasztok BIGesek!Öröm latni,olvasni,hogy azert csak sikerült valamit megozditanom levemmel!Irtam is a motor revünek egy "köszönöm"-öt,mellekelve par fotot a tiroli "összeröffenesünkröl"!Nagyon remelem,hogy Zalakaroson megismerhetek minel többet belöletek,mert egyenlöre csak azokat ismerem szemelyesen,akik az elsö hirdetesemre jelentkeztek,de Ök egy kivetelevel ki is motoroztak hozzam Tirolba...ami azert kibaszottul jol esett,be kell hogy valljam!Sz.helyen majd minden motorost ismerek,koromnal fogva(34),meg mer autom sincs es mindenhova BIGgel jarok,de barmilyen hihetetlen en vagyok a könyeken az egyetlen 1hengeres,aki a szo szoros ertelmeben "mindenre" /perverz alakok gusztustalan gondolatai kimeljenek ;-)) / hasznalja a motorjat!Hetvegi hobbiterepezök vannak egyre többen,meg "GSXRCBRZXR/CRUISERHARLEY" betegsegben szenvedök is böven,es mivel tenyleg nem volt kivel megosztanom 1hengeres elmenyeimet-tapasztalataimat,hat ugye irtam a revübe.Mert azert azt sejtettem am,hogy ennyire nem lehetek egyedül.Nem is vagyok,szamitasaim szerint eddig 16 BIGes (velem együtt) jelezte letjogosultsagat!Ugye aki tud,ott lesz Zalakaroson?!?!En nagyon keszülök /nem csak alkohollal,de ugy latom eleg nagy vonzerö a mar beharangozott 2karton sör meg a Jim Beam is ;-)) / !!!!!!!!!!!Es talan segitsegetekkel megvalosulhat a 3.nemzetközi DR-BIG,es elsö magyarorszagi enduros talakozo jövö majusban!!!Azert addig is csak irogassunk minden BIGeset meg nem BIGeset ide meg a freemail oldalunkra,minel többet ha lehet...üdv. Mindenkinek:DRobi 
hardraider Creative Commons License 2004.09.23 0 0 84
-Oktober21-24-ig Zalakaros. Varga Big Balázs panziója. Szállást foglalhatsz: 06309861272
Előzmény: skalp (83)
skalp Creative Commons License 2004.09.23 0 0 83

Sziasztok Mindenki!

 

Ha már meg lettem idézve, hát úgy illik, hogy megjelenjek.

Babinszki Zoltán a civil nevem, motoros körökben csak "skalp", ami enyhe célzás a hajszerkezetemre, pontosabban annak részleges hiányára. 37 éves informatikus mérnök vagyok, rendszergazda. Békéscsabán lakom, családos, két kölök apja, meg ami a kispolgári élethez kell.

Többnyire magányosan fordulok elő az utakon, ami nagymértékben a természetemnek, kismértékben a körülményeimnek is betudható. Van 2-3 gyulai barátom, akikkel évek óta túrázunk együtt, főleg keleti szomszédaink felé, de egyedül is sokszor nekivágok a Biharnak. Románia elsősorban a vadregényes, még szinte civilizálatlan tájaival vonz, de a szabadidőm mennyisége és az anyagi lehetőségeim is inkább kelet felé vezetnek, mint az Alpok szerpentinjeire.

Nem vagyok "vad" motoros, majdnem sohasem kockáztatok, nekem inkább a nyugodt túrázás, a szép tájak felfedezése az élmény. Nem döntök lábtartóig, nem csúsztattok keresztben, nem száguldok a krosszpályán. De az mindig fontos, hogy arra mehessek, amerre éppen akarok. Akár aszfat, akár mező, akár hegyi murva, a BIG mindig partner.

Az enyém egy 89-es tárcsás,bukócső, túraplexi, krauser, középállvány, ha másról nem, akkor a tankfestményeiről megismeritek. 3 éve (40Ekm) boldogítjuk egymást, egyre jobban belegabalyodva a szerelembe, amit tudtam mindent megadtam neki, ezt mindig meghálálta. 7xEkm van benne, a héten mértük veszteségmérővel, az eredmény 2%. Talán még ráérek a dugócserével :))

Sok mindent tudnék kifogásolni a BIG-eken, de amikor átülök egy mostani "sima" enduróra, néhány tulajdonság nagyon is hiányzik nekem a modern gépekből. Egyetlen típus van, ami esetleg..., no de ezt egy BIG-es fórumon nem illik. Szóval még 1-2-3-? évig biztosan BIG-es maradok.

Na, ennyi magamról, ha valaki többet akar tudni rólam, akkor csak teljes alakos fényképes levélre válaszolok:))

 

Ez a Zalakarosi találkozó engem is érdekelne, de pontos infót nem tudtam kibányászni a fórumból. Mikor, hol, hány nap, szállás, stb.

 

A másik kérdésem, hogy csak itt irogattok, vagy a freemail-t is érdemes megnézni?

 

A harmadik, rá lehet venni a fórumot, hogy kipostázza a hozzászólásokat, vagy mindig ide kell lesni, van-e valami.

 

Üdv.

skalp

30/999-8400, akinek nagyon kellek:)))

hardraider Creative Commons License 2004.09.23 0 0 82
-Bázeg ha ilyen vedelés lessz akkor kénytelen leszek ott TÖLTENI egy éjszakát.
Iceapo Creative Commons License 2004.09.23 0 0 81
Megnéztem Skalp /kicsit furcsa így szólítani valakit, főleg mert jóval idősebb mint én, meg nem is imerjük egymást, szóval nem akarok tiszteletlen lenni, ezért ha véletlen megsértettem akkor már most kérek bocsánatot, később nem akarok magyarázkodni/ túraképeit, hát nemjutok szóhoz, ennyire szép lehet Erdély, jövőre mindenféleképpen menni kell, csak a lábtörés rondít bele a képbe egy kicsit, igaz nem nekem fájt de nemlehetett kellemes, főleg nem Romániában.Szívesen meghallgatnám az élménybeszámolót, reméljük idetalál, esetleg eltud jönni Zalakarosra.
Ja és a fotók minőségét azért érzitek, jó volt a fotós!/meg a gép is/
Előzmény: oktaclio (80)
oktaclio Creative Commons License 2004.09.23 0 0 80
"Peldaul az Arrow kemeny fotokat küldö B.Zoltanrol eddig nem hallottam."

Persze, hogy nem, mert ő még nekem küldte el a képeket és én tettem be a freemailbe. :-)
Egyébként ő Skalp, most írtam neki meghívót a klubbunkba, remélem jelentkezik. Itt az oldalának címe, asszem az erdélyi túrájáról vannak ott képek.
(Remélem nem haragszik meg, mert beírom ide.)

http://www.alvilag.hu/skalp/
Előzmény: DRBIG (77)
oktaclio Creative Commons License 2004.09.23 0 0 79
Remélem a budira futós történet szerencsésen végződött.. ;-)
Ti isztok alkoholt? Akkor én nem megyek a találkozóra! Micsoda emberek, pfúj... :-DDD Na jó, megyek, de csak azért, hogy ne maradjon a nyakatokon a sok folyadék. :-)))
Aki a kipu tervet küldte, nincs még köreinkben, de lehet, hogy írok neki egy levelet és meginvitálom. Remélem már meggyógyult, ugyanis volt egy balesete nyárom Romániában, de majd elmeséli, ha akarja.
Iceapo Creative Commons License 2004.09.23 0 0 78
mert ennyi alkoholt ketten a Balazzsal(a vendeglato BIGes tarsunk,a "gyengebbek" kedveert!)nem hiszem hogy egy hetvege alatt el tudunk majd pusztitani

Szasz !Robi te engem nem láttál még igazán inni /kipihent állapotban! a Tiroli tütükézést hagyjuk, bazzeg még inni se bírtam a fáradságtól meg az álmosságtól, a szemem úgy volt kipeckelve, közben aludtam, nem vetted észre?!.HeHe/
Remélem sikerült időben feljutnod, vagy a hamuszürke hamubarna lett?
Előzmény: DRBIG (77)
DRBIG Creative Commons License 2004.09.22 0 0 77
Sziasztok!Most ma annyian vagyunk,hogy nem birom követni.Nem mintha baj lenne am!Peldaul az Arrow kemeny fotokat küldö B.Zoltanrol eddig nem hallottam.A Takacs Jozsi is emlegetett egy Zsiraf becenevre hallgato elsöszerias narancs-feher BIGest Peströl...viszont sokan mar napok,hetek ota nem jelentkeznek sem e-mailben,sem SMSben!Lanyhul az erdeklödes,vagy nincs idö a kompjuter elött csücsülni???Tudja tököm...mindenesetre megegyszer szemelyre szoloan szetszorom a Zalakarosi összejövetel idöpontjat es miertjet mint a zizit,mert ennyi alkoholt ketten a Balazzsal(a vendeglato BIGes tarsunk,a "gyengebbek" kedveert!)nem hiszem hogy egy hetvege alatt el tudunk majd pusztitani ;-)) !!!!!Na jo ejt mindekinek,igyekszem fel a szobamba,illetve a budira,mert majdnem ideszarok ma erre a vadiuj,gurulo,ide-oda forgo hamuszürke irodaszekre!!!DRobi
Iceapo Creative Commons License 2004.09.22 0 0 76
Köszi a fotókat, hát van egy haverom aki megtudná csinálni de szegény annyira elfoglalt hogy még egy kibaszott bukócsövet sem ér rá megcsinálni /csak össze kellene hevtölni, levan szabva minden/, nem hogy egy egész kipufogót! Az ózdit nem ártana kinyomozni lehet hogy engem is érdekelne, és ha 2-őt csinál hátha olcsóbban jönne ki.
Előzmény: oktaclio (74)
Iceapo Creative Commons License 2004.09.22 0 0 75
ne is. És az orczyn lehet hogy sok kéccá az csak egycá lesz.
Előzmény: oktaclio (73)
oktaclio Creative Commons License 2004.09.22 0 0 74
Halihó!
Elküldtem a drbig-club@freemail.hu -ra a kipufogó mintát, ahogy ígértem. (Ide nem tudtam felrakni.) Belépési jelszó: dr750 Akinek kell, küldje magának tovább, azért nem küldözgettem, mert elég nagy és nem akarom leterhelni mindenki postafiókját.
Ha valaki ismer valakit, aki olcsón megcsinálná minta alapján, írja meg. Én talán tudok valakit Ózdon, de nem tudom, mennyiért vállalja, ha vállalja.
oktaclio Creative Commons License 2004.09.22 0 0 73
Orczy-piac: tisztázatlan eredetű és minőségű, de leginkább olcsó exchange-e. Ahol egy öccá, sok kéccá. Vidéki megfelelője a KGST- vagy lengyelpiac, de nem árt tudni, hogy az ott árusítók az Orczyről szerzik be árukészletüket.
Zalakarosig nem veszek csapágyat.
Iceapo Creative Commons License 2004.09.22 0 0 72
Szasz !Mi az az Orcy piac? Ha eljössz Zalakarosra tuti megállapítom hogy kormánycsapágy vagy mi a bánat baja van a mocidnak.Ja és ahhoz nem is kell szétszedni hogy megállapítsd milyen kell bele mert vázszám alapján megy a téma.Mindig az alsó megy szét először, tapasztalat, a felsőt nem muszály kicserélni, ha meg kikell nekem van egy majdnem új, ami azt jelenti hogynem új, de jó még.
Előzmény: oktaclio (71)
oktaclio Creative Commons License 2004.09.22 0 0 71
Csao!

Jól indult a reggelem, kiröhögtem a belem itt a monitor előtt...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Hard: ott leszünk egy jó pár órát, 6-ra én sem biztos, hogy pont odaérek, de igyexek azé'.
Szerinted Robi miért csapott le az én túrapleximre? :-))))))) Hívd a Lehel u.-i motorosboltot (Euromotor?), nekem is ők hozták az egyiket, ha most rendeled, lehet, hogy tavaszra itt lesz...
Én mikor futárkodtam, az alábbi cucc vált be, ami még megfizethető: gumicsimma, bélelt persze. Ami nedvesség volt benne, az az én lábamból jött (fúúújjj), mert olyan jó a "szellőzése". Orczy piacos sínadrág, télen alá polármackó. Kabátom egy jófajta postás-kabi, ami nem csak dizájnos, de jó meleg is és vízálló. A nyugdíjas nénik meg hónap elején mindig előre köszönnek a lépcsőházban. :-))) Kesztyű szintén Orczy piac, síkesztyű, plusz az igazi futár kéz-zsák, a'la műbőr. Soha nem áztam el, még ha napi 10 órát is ültem motoron.
Féktárcsa projekt nálam akkor marad jövőre, kormánycsapágyat is akkor rendelem meg, ha szétszedtem már télen a mocit, nehogy rosszat rendeljek vagy feleslegesen.
Okta
Iceapo Creative Commons License 2004.09.22 0 0 70
Hátha küldesz képet akkor megköszi, de ismersz már gondolom annyira hogy erre én aztat mondanám úgyis hogy majd meglesz az egyszer, persze.Nem PathóPál úrt tisztelhetsz bennem, vagy mégis ?, mindig ez a bizonytalanság. Hétfő, kedd, majd hívlak, ha elnem felejtem.Hehe.
Most mondja a meteorógia hogy "hideg" lesz hétvégén, a neten meg ezt vizslasd http://www.met.hu/, ez egy tuti hely általában bejön /10% Hehe/.
Ja kipuffanó ügyben meg csak nyitott szemmel, tudod, ja tudod, tudom.Na Ciao
Előzmény: DRBIG (68)
Iceapo Creative Commons License 2004.09.22 0 0 69
Bazzeg nekem még fűrdőgatyára sincs pénzem, nameg a testem mutogatásáról nem is beszélek, tiszta horror, úgyhogy a fűrdőzést én kihagyom asszem. Ja van egy még az ETZ-s körszakomból, felvegyem?!Ez csak vicc volt, nem volt ETZ-m, de a gatya abból az időből való.HeHe.
Az esőruhámat meg lehet cikizni, de fölsem veszem, lepereg/az eső is/, meg különben is szeretek viccesen /nem hüjén/ kinézni, meg ami bevált az bevált, ugye, írjak még okosokat ?, a kűlsőségekre meg szarok, ha adnék biztos csóppereznék. De még meggondolom az új cuccra a beruházást, na nem miattad, és karácsonyra lehet hogy meglepem vele magam, vagy valamikor, idő nem számít az van tengernyi.
Előzmény: DRBIG (67)
DRBIG Creative Commons License 2004.09.22 0 0 68
Szia Atti!Hat tudod,nem akartam Kitzbühelben a benzinkutnal ahol elvaltunk megserteni ferfiui hiusagodat,de valami eszmeletlen modon neztel ki a vitorlas dzsekidbe,meg a magadra tixozott nejlonjaidba bazzeg!!!Ilyen esöcuccba 17 eves koromban az ETZ-s idöszakban borzoltam a többi közlekedö es szegeny Edesanyam idegeit!Meg jo hogy a maszk takarta fülig erö vigyoromat ;-))) !!!!!!!!!!!40-50euroert nagyon jo minösegü,nem egy szezonra szolo esöruhat lehet kapni mar,megsporolva ezzel a feltixozas faradsagos es idöpazarlo tevekenyseget,a beazasrol nem is beszelve,ha a az esztetikumot most a Te esetedben figyelmen kivül is hagyjuk ugye.../ Kipufogo ügyben nyitva tartom a szemem-fülem,ha van valami ugyis firkantok... / Kesz lettek a tiroli kepek,majd küldök Neked parat OK???Hetfön kedden csaladi ügyben Szombathelyen leszek,ha tucc hivj fel a magyar mobilszamon!Remelem kitart meg a jo idö,nem akarok rakemenykedni a "Csörös" hatara!!!Üdv:DRobi
Előzmény: Iceapo (62)
DRBIG Creative Commons License 2004.09.22 0 0 67
Szia Okta!Elöször is kösz a segitseget,en is örülök hogy "ideertem"!Fektarcsat en is 100 euroert tudok,de az BIGre valo,nagyon jo minösegü,a telen en is veszek!Most nekem se futja mar,a Touratech "Zega 41" oldalso aludobozok,az uj gumik,egy 800-as 19ezer KM-es komplett blokk(bontobol 390euroert,novemberben "szivatültets" lesz!))meg az idei 14ezer KM kicsit "leültettek" most!Kormanycsapagyat en is aprilisban csereltem,45euroert,nemtom otthon mennyi.Nem menözök am en itt Tirollal,meg az euroval,de en 9honapot itt elek evente,az alkatresz beszerzeshez es cserehez nekem Magyarorszag messze van!Arrol nem is beszelve,hogy itt minden ledületesebben megy ;-)) !!!Az utobbi 3napban 550KM-ert tekertem,vasarnap delutan beszantottam egy homokbanyaba letesztelni a Metzeler Karoo-kat!Naonfasza!Es meglepöen betonon is!!!!!!!!!!!!!!Igaz,mivel egyedül voltam nem nagyon merültem bele,nehogy tenyleg "belemerüljek" a mely vizes talajba,mert a BIGet kirangatni egyedül ha beassa magat,...hat gondolom ezt senkinek nem kell itt reszleteznem :-)) !!!Zalakarosra mar keszülödök rendesen : Ritaval( Ö az en Angyalkam) hazaküldtem mar 2 karton fel literes Puntigamert,meg ma vettem egy palack Jim Beam-et is...meg egy uj fürdögatyat,he,he,he!!!Üdv:DRobi
Előzmény: oktaclio (59)
DRBIG Creative Commons License 2004.09.22 0 0 66
Szia Hardraider!Turaplexit sajna csak 800-as BIGhez tudok,750-eshez csak hasznaltan vagy ugyse lehet hozzajutni!Az egyik legnagyobb kincs a 750-esek extrai között!Sorry!De pl gyari kinezetü alu blokkvedöt 100 euro körül tudok mar,meg az elözö irasomban felsoroltakat is...üdv:DRobi
Előzmény: hardraider (64)
Iceapo Creative Commons License 2004.09.22 0 0 65
Nincs semmi probléma egyenlőre ráér a kipugó kérdés, de egy jó vétel ha beszaladna nem bánnám. Amúgy lehet hogy csak tavasszal veszek, de mindenféleképpen akarok, vagy csináltatni vagy venni, ennyit igazán megérdemelne a moci, na meg persze én is.
Ja és köszi, egyáltalán azt is hogy rákérdeztél!Fel sem merem hívni a srácot alkudni, olyan árat mondanék hogy menten falnak menne.
Ha bárki tud segíteni a kipufogó kérdésben az jelezzen, please! Előre is köszönöm!
Előzmény: hardraider (64)
hardraider Creative Commons License 2004.09.21 0 0 64
-Engem érdekelne egy túraplexi. Megköszönném ha néznél nekem árakat kint külhonban. -Örülök hogy,egyre többen vagyunk itt a forumon remélem ez a találkozókon is látszani fog! -Ice: bocsi szerintem is drága /de Qva jól néz ki/. -Okta:egészségedre! -Péntek du jó lenne bár 6-ra nem hiszem hogy,odaérek. Meddig lesztek ott?
Előzmény: DRBIG (58)
Iceapo Creative Commons License 2004.09.21 0 0 63
Szasz neked is, voltegyszer egy DR650-en, csak annyit hogy nagyon szerettem, fasza motor az is, de ugye a BIG az big, bocsi. Különben gondolkodom hogy veszek a Big mellé egy DR650-et, természetesen a berúgósat, terepen nekem nagyon bejött a tudása, csak egyre nagyon repülések után váltottam 2 üteműre /4 éve/, de most meg már nemnagyon repülgetek, meg valahogy nem is kívánom, inkább csámborogni szeretek /földútakon/ arra meg tökéletes volt a dr650-es.
Előzmény: dr650 (61)
Iceapo Creative Commons License 2004.09.21 0 0 62
Hurrá végre te is révbe értél, mármint ide találtál, de asszem ezt elfelejtettem, bocs hogy először szarul írtam vagy mondtam /már nem emlékszem/ el ezt a regisztrációs procedúrát, de nem emlékeztem pontosan.
Nem tud valaki valami agysejt növelő szert, mert szerintem már elég sok sejtet elpusztítottam /de nem vagyok alkoholista/és néha kiesnek dolgok, na jó nem néha hanem állandoan és kurvára zavar már engem is nem csak másokat, de lehet hogy másokat nem is zavar? Na mindegy, ez is kicsit zavaros?Kicsit bizonytalan is vagyok, á nem folytatom mert kiderül a végén még egy csomó más problémám is van.
Más, szerintem én kihagyom az Offroad Hétvégét novemberben /egyre gyengébben vagyok eleresztve anyagilag, mondhatnám úgyis hogy nincs pénzem, de így nem olyan szívbe markoló,nameg tényleg hideg lesz már novemberben/, örülök ha nem fagyok szét az októberi találkozón, tudod én egy kicsit körülményes vagyok /vagy nem kicsit?/ és kényelmes. Különben én Tirolba is pihenni indultam,ha még nem mondtam volna, lett is belőle marhanagy. Zalakarosra is pihenni megyek, remélem jó nagyot fogok pihenni megint, de most tényleg, és most végre nyugottabban dumálhatunk, nem fájdul meg a fejem a pörgésedbe amit a pult mögött véghezvittél.
Az esőcsizma fasza volt kb.150km-rt, utána mivel a kutya sem szólt, ugye, mivel kívül volt ezért szépen telement esővel és úgy viselkedett mint egy gumicsizma amibe belesem de kisem folyik a víz úgyhogy tocsogtam a vízben. De ezután jött a mindig bevált tuti módszer, cipő csere, ráhúzva szemeteszsák /Nylon/ jól betekerve szigetelő szalaggal és kész a tuti esőcsizma, csak egykicsit gáz ahogy kinéztem /Józsi csak annyit mondott hogy úgy nézek ki mint egy török basa/, az autópályán még sokan mutogattak is, meg szerintem röhögtek is, de semmi nemtudott megzavarni, végre boldog voltam hogy szárazon megúszom ezt a kurva esőt.
Na Ciao evribodri !
Írjatok minél többet, ha tudtok, na és persze ha ráértek.
Írjatok túrákról, kalandokról stb. én legalábbis szívesen olvasnék bármit ami érdekel, na igen de azt ti nemtudjátok pontosan hogy engem mi is érdekel , na mindegy, írjatok az a lényeg, nem fontos csak hülyeséget mint pl. amiket én szoktam, lehet érdekesebb dolgokról is. Na én asszem most elmegyek aludni, kellően lefáradtam saját magamtól, remélem ti is!
Előzmény: DRBIG (58)
dr650 Creative Commons License 2004.09.21 0 0 61
HI!Többszöri nehéz nekifutásra végre itt vagyok.Sikerült bejutnom a rendszerbe.Írok ide is,meg a freemailba is ahogy időm engedi.Ha nem előbb,akkor pénteken dumálunk személyesen is.Helló:Gyuri.
Előzmény: oktaclio (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!