Keresés

Részletes keresés

oktaclio Creative Commons License 2004.09.08 0 0 2
Sziasztok 1 henger - tesók!!

Leírhatatlan nagy öröm ez nekem, hogy eljött ez a pillanat is, mikor teljesen felpörgetett állapotban írhatok a közös kis box - unkba, tudva, hogy csakis őrölt, fanatikus offroad- erek fogják olvasni, minden előítélet nélkül, csakis a vasnak élve...


Én vagyok valószínüleg a legzöldfülübb(27 éves) köztünk, mindössze 4 hónapja van alattam a doki('88 750), előtte sem volt alkalmam nagyon ráérezni a kétkerék feelingre, tavaly egy Hornetet hajtottam nem túl nagy lelkesedéssel, Robi szerint, mint, aki karót nyelt, végül pedig a legelső kis gépecském még 8 éve egy Simson volt..szóval, rengeteg mindent kell tanulnom tőletek, nagyon - nagyon sok tapasztalatot szeretnék gyűjteni és sok tanácsra van szükségem, hogy bátran eligazodjak ebben a csodálatos világban, melybe Robika bevezetett..mindent neki köszönhetek, órákat beszélgettünk erről a meseérzésről...és egyre jobban kezdem magam beleásni az apróságaiba..A Juhász Attival voltunk Zdobnice - ben a nemzetközi találkozón, pazar élmény volt, Robihoz is megindultam, de sajnos félúton megragadtam..jó kis sztorik voltak...Szept. 10 - én újra nekifutok többedmagammal, remélem, sokan leszünk!! .. és hogy kijutok..
Egyébként még egy metal bandában is nyomulok gitárosként, aki ilyen beállítottságú, léccci nézze meg www.halormetal.hu - t - tök jó ám!!


Őrülök, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi lelkes arc bukkant fel és nagyon várom már a személyes találkozót is, biztos mindenkinek gyönyörű a BIGecskéje, és nagy örömömre mondhatom, hogy a TENERE - je is!!!: - )) Eszméletlen, ami most beindult, nagy lelkesedéssel várok minden újabb fejleményt, és indítok akciókat én is a gyors fellendülésünkhöz, és közös programokhoz..

Mindenkinek a legjobbakat!!


csao:

gy




Best Regards/Üdvözlettel/Mit freundlichen Grüssen

Gyula Laczó
Customer Support
YAGEO Europe Ltd.
Szombathely
Vásártér u. 2.
H-9700
E-mail: gyula.laczo@yageo.com
Tel.: +36 94 517 736; Fax: +36 94 517 599
oktaclio Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1
még ide sem tudom...próba 2
oktaclio Creative Commons License 2004.09.08 0 0 0
Hogy kell ezt a logót a topic címe helyére berakni???
oktaclio Creative Commons License 2004.09.08 0 0 topiknyitó
Na jó napot!
Kedves klubtagok, íme fórumunk első hozzászólása, megpróbálom az eddigi leveleket ide bemásolni.
Aztán életben tartani a topicot ám!!!
Üdv
Okta

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!