...:: PEGI ::... Creative Commons License 2011.01.13 0 0 23970

Sziasztok.

Crvoyager:
A fogantyút már én is néztem, de roncsolás nélkül nem tudom levenni.
A kis ablakon reluxa van jól látod. :-)
Fektetve elférne a palack, de akkor meg a vizes tartályt nem tudom hova tenni. :-(
A hűtőmnek én is úgy látom, hogy egy szellőzőrácsa van, de GPS azt mondta, hogy a mellette lévő 2 rács is ahhoz tartozik. Majd leszedem és megnézem, bár nem hinném, hogy bármit is látni fogok ott. Vagy esetleg te tudod, hogy mi az a másik 2 szellőzőnyílás?
Itt van pár kép a dobozról:

 

 

Temprás:
Köszi a képet. Most látom, hogy neked nem a vonóháromszögön van a doboz, hanem a bódé elejébe van beépítve.
Azért jöhet a többi kép is, hátha látok valami okosságot, ami nekem is jó lehet. :-)

 

Iszugy: Nem lesz probléma ezzel a töltéssel? Ha kicsit utánaszámolunk, akkor az 5 kg-os palackba kb. 8,9 litert, a 2 kg-os palackba pedig 3,6 litert szabadott volna tölteni. Ez összesen 16,1 liter. Te belenyomattál 21,68 liter gázt. Kérdés, hogy mennyi mehetett a kabátodba? :-DDD
Ne érts félre nem a pénzen variálok mert örülök, hogy végre meg vannak töltve, hanem azon aggódok, hogy ha felmelegszenek a palackok mikor bejön a jó idő, nehogy felrobbanjanak. A PB gáz hőtágulása ugyanis 10 °C-onként kb. 4%.
Ha van mérleged, akkor megtennéd, hogy leellenőrzöd a teljes súlyokat? Az alu palackon tuti, hogy rajt van az értéke, hogy mennyinek is kell lennie.
Ha több, szerintem ki kéne engedni a felesleget, még mielőtt baj nem lesz.

 

bandit61: A targoncapalackon én is gondolkoztam, de hamar el is vetettem a dolgot, mert egyrészt nehéz maga a palack, másrészt elég macerás lenne összehozni a csatlakoztatását. Ezek ugyanis gyorscsatlakozóval vannak ellátva, tehát nem menetesek.

De egyébként állítva is lehet őket használni.

 

 

Egy másik kérdés: Ilyen függönypálcát hol lehet venni? A praktikerben próbáltam, de ott úgy néztek rám, mint egy marslakóra. Elképzelésük sincs, hogy miről beszélek.